کد خبر: 354416
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
بازدید 12
«سه‌شنبه‌های پیک امید» در درجزین

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مهدیشهر، با برگزاری برنامه‌های متنوع در قالب «سه‌شنبه‌های پیک امید»، به معرفی فعالیت‌های خود و کارگاه‌های تابستانی در شهر درجزین می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان سمنان، در راستای توسعه‌ی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در شهر درجزین، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مهدیشهر، اقدام به برگزاری برنامه‌های هفتگی با عنوان «سه‌شنبه‌های پیک امید» نموده است.

زینت حامدی، سرپرست مرکز فرهنگی هنری مهدیشهر گفت: این برنامه‌ها که هر سه‌شنبه در شهرستان درجزین برگزار می‌شود، شامل فعالیت‌های متنوع کانون، و برگزاری کارگاه‌های هنری، ادبی، علمی و فرهنگی است.

وی بیان کرد: یکی از اهداف اصلی این برنامه‌ها، معرفی کارگاه‌های جذاب کانون به کودکان و نوجوانان منطقه است.

سرپرست مرکز فرهنگی هنری مهدیشهر اظهار داشت: در این برنامه‌ها، طرح خلاق ادبی نیز اجرا می‌شود. در این طرح، کودکان و نوجوانان با الهام از موضوعات مختلف، به خلق آثار ادبی خلاقانه می‌پردازند و استعدادهای خود را در زمینه‌ی داستان‌نویسی، شعر و سایر شاخه‌های ادبی به نمایش می‌گذارند.

«سه‌شنبه‌های پیک امید» در درجزین

حامدی تصریح کرد: علاوه بر این، «سه‌شنبه‌های پیک امید» فرصتی برای جذب اعضای مستعد در زمینه‌ی ادبی، جهت پیوستن به باشگاه سیمرغ است.

«سه‌شنبه‌های پیک امید» در درجزین

شایان ذکر است؛ باشگاه سیمرغ با هدف پرورش استعدادهای ادبی کودکان و نوجوانان مستعد، برگزاری جلسات نقد و بررسی آثار، و ایجاد فضایی برای تبادل نظر و تجربه‌اندوزی است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha