جشن تکلیف به عنوان یک روز پرشکوه و به یادماندنی

جشن تکلیف فرزندان کارکنان اداره کل زندان های استان با مشارکت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در محل سالن اجتماعات کانون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان غربی؛ جشن تکلیف فرزندان کارکنان اداره کل زندان های استان با مشارکت کانون در محل سالن اجتماعات مجتمع شهید فرخی ارومیه و با حضور؛ زهرا آب سوران مدیر کل کانون و فتحی مدیرکل زندان های استان برگزار شد.

مدیرکل کانون در این برنامه، ضمن تقدیر از زحمات اداره کل زندان های استان و اشاره به تفاهم نامه مشترک بین این دو سازمان از سال گذشته، رسیدن به سن تکلیف در کودکان و نوجوانان را مهم دانست و عبادت و نزدیکی به خداوند متعال را بسیار ارزشمند برشمرد، همچنین ایشان با اشاره به فواید نماز، از تأثیرات آن در زندگی صحبت کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به معرفی فعالیت های کانون پرداخت.

در ادامه، این مراسم یاسین اصغری عضو مرکز شماره ۳ ارومیه به اجرای قصه گویی پرداخت.

پخش کلیپ معرفی فعالیت های کانون  و بازدید از بخش های مختلف موزه کودک ارومیه و فروشگاه تولیدات کانون پرورش فکری پایان بخش این برنامه بود.
جشن تکلیف به عنوان یک روز پرشکوه و به یادماندنی
جشن تکلیف به عنوان یک روز پرشکوه و به یادماندنی
جشن تکلیف به عنوان یک روز پرشکوه و به یادماندنی
جشن تکلیف به عنوان یک روز پرشکوه و به یادماندنی

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha