کد خبر: 354727
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲
کودکان امروز، راویان حماسه شهدا

نشست مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان و بنیاد شهید برای ترویج فرهنگ ایثار در میان کودکان و نوجوانان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، به‌منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گران‌قدر و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان در کنگره ۵۵۴۰ شهید استان کردستان، جلسه‌ای مشترک میان این کانون و معاونت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد.
در این نشست، معاون بنیاد شهید با اشاره به نقش مهم کانون در ارتباط‌گیری با نسل کودک و نوجوان، بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های هنری این مجموعه برای معرفی سیره شهدا به زبان قابل فهم و تأثیرگذار برای این گروه سنی تأکید کرد.
وی اظهار داشت: «کودکان و نوجوانان، سرمایه‌های آینده کشور هستند و باید با بهره‌گیری از ابزارهای فرهنگی و هنری، فرهنگ ایثار، شهادت و ارزش‌های انقلاب اسلامی به‌درستی به آنان منتقل شود.»
در ادامه، گوهری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان با استقبال از این همکاری، گفت: «مایه افتخار ماست که در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برداریم و نسل آینده‌ساز انقلاب را با آرمان‌های شهدا آشنا کنیم. کانون آمادگی دارد در قالب برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی، سهم مؤثری در این کنگره داشته باشد.»

این همکاری گامی مؤثر در جهت تلفیق فرهنگ مقاومت با هنر کودک و نوجوان و زمینه‌ساز ترویج عمیق‌تر مفاهیم ارزشی در میان نسل جدید خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha