به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، در سوم اردیبهشت ۱۴۰۴، نشست منطقهای مدیران کل کانون در منطقه ۳ کشور، با هدف تبادل تجربیات، ارزیابی عملکرد استانها و تدوین برنامههای راهبردی برای ارتقاء خدمات فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان، در دفتر سمیه رسولی، مدیرکل کانون بوشهر برگزار شد.
در این گردهمایی، مدیران استانی با ارائه گزارشی از عملکرد، دستاوردها و چالشهای موجود، به بحث و تبادلنظر پیرامون راهکارهای توسعه فعالیتهای فرهنگی، هنری، علمی و ادبی پرداختند و ضمن بررسی رویکردهای نوین، بر همافزایی و استفاده از ظرفیتهای مشترک تأکید شد.
بخشهایی از این نشست با حضور مجازی فرهاد فلاح، معاون فرهنگی، امین کمالوندی، معاون توسعه و منابع، فروهر معدنی، مدیرکل آفرینشهای فرهنگی، و امیر محمدپور، مدیرکل منابع انسانی همراه بود که ضمن ارائه نقطهنظرات تخصصی، افقهای جدیدی برای ارتقای عملکرد مراکز فرهنگی و هنری ترسیم کردند.
مدیران حاضر در نشست، بر تحول در فرآیندهای فرهنگی، بهرهگیری از ظرفیتهای خلاقانه، توسعه زیرساختها، مدیریت هوشمند منابع و توانمندسازی سرمایه انسانی تأکید کردند. همچنین خلق فضای پویا و انگیزهبخش برای کودکان و نوجوانان در مراکز کانون، بهعنوان یکی از اهداف اصلی در دستور کار قرار گرفت.
برنامهریزی جامع برای فعالیتهای تابستانی با رویکردی نوین و متناسب با نیازهای متغیر نسل امروز، از دیگر محورهای اصلی این گردهمایی بود. تحقق چهار سیاست کلان مدیرعامل در سال جاری، شادابسازی مراکز فرهنگی هنری و بازبینی وضعیت «کانون یاران» نیز بهطور ویژه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
در بخش دیگری از این نشست، موضوع بهرهبرداری هدفمند از سامانههای نوین کتابداری از جمله بارکدخوانها مورد توجه قرار گرفت. این فناوریها با هدف تسهیل در فرآیند امانتدهی و ارتقای سطح دسترسی اعضا به منابع مطالعاتی، از ابتدای سال جاری در سراسر کشور اجرایی شدهاند.
در ادامه برنامه، مدیران از مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ بوشهر که در حال بازطراحی و تجهیز مجدد است، و نیز از آسماننمای دیجیتال مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ بازدید کردند. این بازدیدها با هدف آشنایی با ظرفیتهای بومی و زیرساختهای فنی استان بوشهر صورت گرفت.
گفتنی است؛ منطقه ۳ کانون پرورش فکری کشور با توجه به تنوع فرهنگی و اقلیمی، یکی از مناطق تأثیرگذار در طراحی و اجرای برنامههای خلاقانه و مشارکتی در سطح ملی بهشمار میرود. برگزاری نشستهای منطقهای، فرصتی برای شناخت دقیقتر ظرفیتها، نیازها و فرصتهای توسعه فرهنگی نسل آینده فراهم میسازد.