به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین در ادامه پیادهسازی طرح ملی «نماد» در مراکز فرهنگی و هنری شماره یک و دو تاکستان به عنوان پایلوت استانی از سالهای گذشته، فعالیتهای این طرح در سال ۱۴۰۴ آغاز شد.
در آغاز نشست برنامهریزی اجرای طرح نماد در سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور حسنعلی اصغری مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، جاوید پورنگ دادستان شهرستان تاکستان، الهام یاوری معاون وزیرآموزش و پرورش و مدیران و مسئولان و نمایندگان ادارات ودستگاههای دست اندرکار برگزار شد.
در این راستا در مرکز فرهنگی و هنری شماره دو کانون تاکستان با حضور ۳۵ دانشآموز مدرسه بعثت کارگاه حال خوش زندگی برگزار شد.
در این برنامه سودابه پوراحمد مربی فرهنگی مرکز فرهنگی و هنری مجتمع کانون قزوین کارگاه «ریتم و گیم» را برای این دانشآموزان برگزار کرد.
در مرکز فرهنگی و هنری شماره یک کانون تاکستان نیز هر چهارشنبه برای دانشآموزان تحت پوشش این طرح کارگاههای حال خوش زندگی، نمایش انیمیشن، بازی و سرگرمی و....با هدف نشاط افزایی برای نوجوانان برگزار میشود.
طرح نماد "نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان" با هدف جلوگیری از آسـیبهای اجتماعی دانش آموزان طراحی شده و اجرای کارگـاههای «حال خوش زنـدگی»برای سه مدرسه منتخب در شهرستان تاکستان بر عهده مراکز فرهنگی و هنری شماره یک و دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تاکستان است.
طرح «نماد» یا همان نظام مراقبتهای اجتماعی دانشآموزان یک طرح ملی است که وزارت آموزش و پرورش به منظور همافزایی و یکپارچهسازی ظرفیتها و گسترش همکاریها برای استقرار نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان تدوین کرده است.
سند طرح نماد در راستای تلاش سازمان یافته علمی و فراقوهای به منظور کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی دانشآموزان تصویب شد، طبق این سند، آموزش و پرورش به همراه ۱۴ نهاد دیگر مکلف به اجرای نظام مراقبت از دانشآموزان در برابر آسیبهای اجتماعی است، اجرای این نظام پنچ مرحله اعم از غربالگری، تشخیص، آموزش، توانمندسازی و مداخله و درمان دارد و پنج هدف ایمان، نشاط، امید، هویت و خردورزی به عنوان محورها و هدفهای اصلی این برنامه معرفی شده اند.