کد خبر: 356186
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
«در آغوش درخت» به اکران آنلاین رفت

فیلم سینمایی «در آغوش درخت» ساخته بابک خواجه‌پاشا، نماینده رسمی ایران در اسکار ۲۰۲۵ راهی اکران آنلاین فیلم‌نت شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، اکران آنلاین فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک لطفی‌خواجه‌پاشا و تهیه‌کنندگی سجاد نصرالهی‌نسب و محمدرضا مصباح پس از اکران در سینماهای سراسر کشور، از سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ساعت ٢٠ در سکوی اینترنتی فیلم‌نت اکران آنلاین خود را آغاز می‌کند.

این فیلم نامزد دریافت ٨ سیمرغ و برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی اول از چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر و برنده ۶ جایزه بین‌المللی، در تابستان ۱۴۰۳ در سینماهای سراسر کشور به نمایش درآمد و در میان ٣ فیلم پرفروش اجتماعی سال گذشته جای گرفت.

مارال بنی‌آدم، جواد قامتی، روح‌الله زمانی، اهورا لطفی و رایان لطفی بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.

«در آغوش درخت» محصول مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سازمان سینمایی سوره است که با روایتی شاعرانه، آخرین تلاش‌های یک خانواده در آستانه فروپاشی را به تصویر می‌کشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha