دیدار مسئولان کانون کرمانشاه با فرماندار روانسر

مسئولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، در راستای تقویت حمایت‌های بیشتر از کانون روانسر با فرماندار این شهرستان دیدار نموده و در خصوص برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون و حمایت بیشتر از این مرکز گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، در نشستی، محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون استان، منیژه‌السادات حسینی معاون فرهنگی و خیام احمدی مسئول مرکز کانون شهرستان روانسر با خدیجه جشن‌پرور فرماندار شهرستان روانسر، دیدار و گفت‌وگو کردند.  

 حمایت‌ و توجه بیشتر به مرکز روانسر از محورهای اصلی گفت‌وگو بود. در این نشست، برنامه‌ها، چالش‌ها و نیازهای مرکز کانون روانسر، با فرماندار مطرح و بر اهمیت توجه ویژه به مراکز کانون در شهرستان‌ها تأکید شد و مسئولان کانون خواستار همکاری بیشتر نهادهای اجرایی شهرستان شدند.  

 برنامه‌های تابستانه مساله بعدی بود که در این نشست طرح گردید که با نزدیک شدن به فصل تابستان، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری جشن بزرگ آغاز فعالیت‌های تابستانه در شهرستان روانسر انجام شد؛ همچنین همکاری در مناسبت عید قربان با توجه به اهمیت فرهنگی و مذهبی این عید سعید مورد توجه قرار گرفت و مقرر شد کانون پرورش فکری با مشارکت فرمانداری، برنامه‌های ویژه‌ای برگزار کند. این برنامه‌ها با هدف معرفی بیشتر کانون، ترویج فرهنگ دینی و نشاط اجتماعی طراحی شده‌اند.  

دیدار مسئولان کانون کرمانشاه با فرماندار روانسر

 علاوه بر این در این نشست بر نقش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در توسعه فرهنگی تاکید و از فعالیت‌های کانون، به‌عنوان سرمایه‌گذاری برای آینده کودکان و نوجوانان نام برده شد.

در همین راستا خیام احمدی، مسئول مرکز فعال روانسر، نیز گزارشی از فعالیت‌های اخیر این مرکز ارائه کرد، از جمله پنجشنبه‌های قصه‌گویی که با استقبال گسترده مردم و مسئولان محلی روبرو شده است.

بر این اساس این نشست گامی مؤثر در جهت تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و ساماندهی برنامه‌های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان روانسر بود. انتظار می‌رود با حمایت‌های فرمانداری، برنامه‌های کانون روانسر به عنوان یکی از مراکز پیشرو در این شهرستان به نحو مطلوب‌تری انجام پذیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha