به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، این برنامه با همکاری گروه کتابخوانی «پستو» و اعضای نوجوان انجمن نویسندگان «رویش زراوند» روز یکشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ برگزار شد و با استقبال گرم علاقهمندان نوجوان همراه بود.
در این نشست، سیستانی نژاد تداوم در امر نوشتن را از ضروریات نویسندگی برشمرد و گفت: مشهور است که نوشتن چهار مرحله دارد ۱_ نشستن ۲ نوشتن ۳ نوشتن ۴_ نوشتن. این حرف درستی است. اما در کنار نوشتن باید بیشتر خواند و خواند و خواند و باید بیشتر به تجربه های زیستی و جهان پیرامون خود توجه و دقت کرد.»نویسنده سابون ادامه داد: پیشنهاد من به دوستان نوجوانم که میل به نویسندگی دارند این است که جهان پیرامون خود را بشناسند. آداب و رسوم و فرهنگ خود را درک کنند تا بتوانند داستان اصیل بنویسند. ما باید داستان خودمان را بنویسیم و قصه خودمان را بگوییم.
این روزنامه نگار با اشاره به ظرفیتهای هر شهر برای تولید اثر هنری از جمله داستان گفت: شهرستان زرند ظرفیت های فراوانی برای خلق داستان دارد. مثلاً بیش از ده سال پیش متوجه شدم که بانوانی در معادن زرند مشغول به کار هستند. این موضوع برای من خیلی جالب بود. چون در جامعه ما و حتی شهرهای بزرگ، هنوز خانواده هایی وجود دارند که به کار اداری زنان هم رضایت نمی دهند، چه رسد به فعالیت در معدن. آن روز به اقتضای شغل روزنامهنگاری به زرند سفر کردم و با یکی از این بانوان به گفت و گو نشستم. مصاحبه با آن خانم مهندس در مطبوعات چاپ شد. خُب، سوژه به این مهمی نباید از طرف هنرمندان و نوجوانان داستان نویس زرندی مورد غفلت قرار بگیرد. کشاورزی و آداب و رسوم و دیگر موضوع ها هم که جای خود دارد.
در ادامه جلسه، حاضرانی که کتاب «سابون» را خوانده بودند، به نقد و بررسی و اظهار نظر پرداختند که در این میان دقت نظر نوجوانان بسیار قابل توجه بود.