به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، نهجالبلاغه، گنجینهای از حکمت و انسانسازی است که با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در سخنرانیهای عید نوروز بر استفاده از این گنجینه ارزشمند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان کارگروه نهجالبلاغه را تشکیل داد.
تشکیل این کارگروه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فرصتی را فراهم کرده تا مفاهیم بلند نهجالبلاغه با زبان کودکانه و هنرمندانه و خلاقیت نوجوانانه به نسل نو منتقل شود و گامی مؤثر در جهت پرورش فکری و اخلاقی نسل جوان برداشته شود.
فاطمه مسعودیان، دبیر کارگروه به تشکیل این کارگروه با هدف شناسایی و معرفی حکمتهای نهج البلاغه در مرکز ۳ همدان با حضور اعضا اشاره کرد و گفت: شناخت اعضای کودک و نوجوان از کتاب وزین نهج البلاغه بسیار مهم بوده و با توجه به ابلاغ از کانون کشور و تأکید شورای فرهنگی استان، یکی از فعالیتهای شاخص مراکز در سال جدید معرفی نهج البلاغه به قشر کودک و نوجوان است.
وی با تشریح مصوبات شورای فرهنگی به اهمیت اجرای این فعالیت در مراکز اشاره و خاطرنشان کرد: مراکز استان نسبت به اجرای برنامههایی با موضوع نهج البلاغه باید اهتمام ویژه داشته باشند.
مسعودیان با بیان اینکه در جلسات تشکیل شده با موضوع نهج البلاغه هر یک از اعضا به بیان نظرات خود پیرامون این موضوع پرداختند، گفت: مقرر شد برنامههای فرهنگی و هنری با موضوع نهج البلاغه از خرداد ماه در مراکز آغاز و خروجی آن در اسفند ماه با معرفی فعالیتهای شاخص و مراکز برتر به پایان برسد.
وی اولین کار مراکز تهیه پانل نهجالبلاغه با طرح و ایده خود مربیان در هر مرکز عنوان و اضافه کرد: مربیان با خلاقیت و هنر خود اقدام به تهیه پانلهایی زیبا و جذاب در مراکز با همکاری اعضا کردند و با نصب پانل و مطالب آموزنده بر روی آن، قدمی موثر برای معرفی این کتاب ارزشمند به اعضا و سایر مخاطبان برداشتند.
دبیر کارگروه نهج البلاغه به جمعخوانی و روخوانی حکمتهای نهجالبلاغه در مراکز توسط اعضا و تولید پادکست اشاره و خاطرنشان کرد: در مراکز اعضا با مربیان خود در خصوص حکمتهای نهج البلاغه گفت و گو میکنند و مربی برای آنها با توجه به کتاب و مطالب موجود در کتابخانه کانون قصهگویی میکند.
وی ادامه داد: در کنار فعالیت مربیان مراکز ثابت، مربیان سیار روستایی و شهری نیز با حضور در مناطق مختلف شهری و روستایی در خصوص نهج البلاغه با کودکان و نوجوانان گفت و گو کرده و به معرفی شخصیت امام علی (ع)، معرفی کتاب نهج البلاغه، قصهگویی براساس حکمتهای کتاب و بازی و سرگرمی میپردازند.
مسعودیان گفت: امید داریم با انجام این اقدامات قدمی موثر در معرفی نهج البلاغه به این نسل برداریم.