کد خبر: 360085
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
اسامی برگزیدگان سوگواره‌ی شور اشک معرفی شد

روز شنبه، یک شهریور ۱۴۰۴، واحد آفرینش‌های ادبی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، اسامی ۱۳ نفر از برگزیدگان سوگواره‌ی «شور اشک» را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، بر این اساس و با پایان مهلت ارسال آثار، از بین آثار رسیده، تعداد ۴۵ اثر پذیرفته شد که پس از ارزیابی و داوری، تعداد ۱۳ نفر شامل ۴ نفر در بخش مربیان و ۹ نفر در بخش اعضا به عنوان برگزیده معرفی و با اهدائ جایزه و لوح از آنان تقدیر شد.

برگزیدگان  بخش نونگاه (۱۲ تا ۱۴ سال):

فائزه نادری با اثری با نام «محرم» و ستایش صالح با اثری به نام «بی‌صدایی آشنا» هر دو از مرکز فرخ‌شهرعناوین اول و دوم را کسب کردند و مهلا طاهری با «سفرنامه» از مرکز بن و آیناز آقایی با اثری به نام «اربعین رسید» از فرخ‌شهر، هر دو موفق به کسب رتبه سوم شدند.

برگزیدگان بخش نوجوان (۱۵ تا ۱۷ سال):

معصومه اکبری با اثری با نام "قصه‌ی کربلا" از گندمان، رتبه‌ی اول و درسا ندافی با اثر«تمام درختان» و آوا سلطانی با اثر «تشنه ... تنها» هر دو از مرکز الگوی تربیتی مجتمع شهرکرد، به ترتیب رتبه‌ی دوم و سوم را کسب کردند.

برگزیدگان بخش اعضا ارشد(بالای ۱۸ سال):

در این بخش هیچ‌کدام از شرکت کنندگان موفق به کسب رتبه‌ی اول نشدند و رتبه‌ی دوم به مهشید نادری از مرکز بن، با اثر «ایستاده بر...» رسید و فاطمه کردی از مرکز بروجن با اثری با نام «چلچراغ» موفق به کسب رتبه سوم شد.

برگزیدگان بخشش مربیان:

در این بخش لیلا جعفری با اثری با نام «روضه مادر» از فرخ‌شهر، بتول کریم‌زاده با اثری با نام «علمدار حقیقت» از سورشجان، به ترتیب توانستند رتبه‌های اول و دوم را کسب کنند و شیما کوه‌پیما با اثری با نام "در امتداد بودن" از مرکز بروجن و فاطمه آذری با اثری با نام «بعد از تو» از مرکز بن، هر دو بصورت مشترک رتبه‌ی سوم را کسب کردند.

گفتنی‌است فراخوان سوگواره‌ی ادبی «شور اشک»  به صورت فرآیندی از ۶ تیر ۱۴۰۴ همزمان با آغاز ماه محرم در سراسر استان منتشر شد و پس از ارسال شیوه‌نامه و پوستر به مراکز، جمع‌آوری آثار از طریق فضای مجازی انجام گرفت و بررسی و داوری نهایی آنها نیز تا پایان مرداد 1404 به پایان رسید.

طبق اعلام دبیرخانه‌ی این سوگواره، لوح و جوایز این برگزیدگان به نشانی آنها ارسال خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha