کانون پرورش فکری، تکیه‌گاه زیرساخت‌های جامعه است؛ کار تخصصی کودک را باید به متخصص سپرد

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی اشرف، امام جمعه شهرستان سرخه، در دیدار با مدیرکل کانون استان، بر لزوم تقویت تعاملات و سپردن امور تخصصی کودکان و نوجوانان به کانون تأکید کرد و با اشاره به خاطرات ماندگار خود از دوران عضویت فعال در کانون، بر لزوم انجام کارهای فاخر و ماندگار برای نسل جدید تأکید نمود.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، در راستای توسعه همکاری‌ها و هم‌افزایی فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی اشرف، امام جمعه شهرستان سرخه، در دیدار با مرتضی مزینانی، مدیرکل کانون استان، به تبیین جایگاه ویژه این نهاد در منطقه پرداخت.

امام جمعه سرخه با انتقادی سازنده از وضعیت فعلی تعاملات، بیان کرد: کانون پرورش فکری، به عنوان یک نهاد تخصصی در حوزه کودک و نوجوان، هنوز آن‌گونه که شایسته است مورد توجه و پرداخت قرار نگرفته است. وی در ادامه بر لزوم تقویت ساختاری کانون تأکید کرد و افزود: ما باید تلاش کنیم تا تعاملات فعالانه‌تری با این مجموعه داشته باشیم و در جهت تقویت نقش تخصصی آن کوشش کنیم.

حجت‌الاسلام اشرف همچنین خواستار ارجاع مسئولیت‌ها و فعالیت‌های مرتبط با حوزه کودک و نوجوان به نهاد تخصصی ذی‌ربط شد و اظهار داشت: ما عمیقاً معتقدیم کارآمدی کانون در این حوزه به دلیل تخصص ذاتی‌اش، بیشتر از سایر مجموعه‌ها است.

ایشان پرداختن به حوزه کودک و نوجوان را یک ضرورت حیاتی دانست و افزود: توجه به این نسل، امری ضروری، لازم، جاری و به مثابه تقویت محکم‌ترین زیرساخت‌های جامعه است و کانون پرورش فکری، ستون و پیر این مسیر خطیر محسوب می‌شود.

امام جمعه سرخه با بیان خاطرات شخصی، بر ماندگاری اثرگذاری کانون تأکید کرد: بنده خودم را کانونی می‌دانم و از دوران کودکی همواره عضو فعال این مجموعه بودم. کتاب‌هایی که در آن زمان از کانون می‌خواندم، آکنده از آگاهی، لذت و حال خوب، در ذهنم ماندگار شده است؛ در آن زمان برای مخاطب کار فاخر و برجسته‌ای انجام می‌شد.

ایشان در پایان بر تداوم این رویکرد تأکید کرد: امروزه نیز باید کارهای ماندگار و فاخر برای کودکان و نوجوانان خلق شود، چرا که هیچ چیز جای کتاب را در رشد شخصیتی آن‌ها پر نخواهد کرد. خوشبختانه کانون از ظرفیت بالایی برخوردار است زیرا نیروهای دلسوز، عاشق و عمیق‌نگر در آن مشغول به خدمت هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha