کد خبر: 367695
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
ورود پررنگ دستگاه های فرهنگی استان در پویش «محفل ستاره ها »

دستگاه های فرهنگی خراسان شمالی همزمان با آغاز اجرای پویش «محفل ستاره ها» پای کارآمدند تا ستاره ای بیشتری را جذب این محفل کنند.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، همزمان با پویش «محفل ستاره ها» که با مشارکت صدا و سیما، وبینار مجازی با مربیان و مسئولان مراکز کانون خراسان شمالی در راستای تبیین و شیوه اجرای این پویش و ضرورت اطلاع رسانی و تعامل با دستگاه های مختلف فرهنگی با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار شد تا شاهد حضور پررنگ اعضا و درخشش ستاره هایی از جنس این محقل قرآنی در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باشیم. هم چنین نشست مشترکی با کارشناسان قرآن و عترت آموزش و پرورش در راستای تبیین بیشتر و بهتر این طرح و اجرای آن در تمامی مدارس قرآنی و عادی برگزار شد.

بر اساس این گزارش پوستر محفل ستاره ها برای کانون های فرهنگی هنری مساجد، قرآن و عترت آموزش و پرورش، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری استان به منظور نصب در مراکز قرانی و مساجد و مدارس ارسال شد. در سومین جلسه کارگروه توسعه فعالیت های تبلیغی و ترویجی قرآنی استان به طور کامل  محفل از سوی معاون فرهنگی و اجرایی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی تبیین و تشریح شد. هم چنین مقرر شد  صدا و سیمای استان  نسبت به  زیرنویس «محفل ستاره ها»  اقدام کند.لازم به ذکر است: ۱۱۲ نفر از خراسان شمالی تا به امروز با تماشای برنامه محفل ستاره ها درخواست عضویت  را در مراکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان  استان  داشتند.

گفتنی است: پویش «محفل ستاره ها»  نسخه ویژه کودکان برنامه پرمخاطب «محفل»از دوازدهم ماه جاری با مشارکت صدا و سیما هر روز از شبکه نهال و سه سیما  ویژه کودکان ونوجوانان در قالب موضوعات مختلف در حال پخش است و علاقه مندان می توانند آثار خود را در قالب دل نوشته، نقاشی، ویدئو ،فایل صوتی از طریق پیام رسان شاد به نشانی app.shad.ir/mahfel_stars و یا از طریق پرتال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نشانی kpf.ir  ارسال کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha