ترشی ۱۵ شب بر روی صحنه تئاتر، در طبس اجرا شد

«ترشی» به نویسندگی و کارگردانی محمدامین عزیزایی مربی کتابخانه سیار روستایی طبس و با بازی هنرجویان کودک و نوجوان کلاس‌های تئاتر مرکز شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان طبس، با استقبال گسترده مخاطبان به روی صحنه رفت.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، نمایش «ترشی» به نویسندگی و کارگردانی محمدامین عزیزایی مربی کتابخانه سیار روستایی طبس و با بازی هنرجویان کودک و نوجوان کلاس‌های تئاتر مرکز شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان طبس، با استقبال گسترده مخاطبان به روی صحنه رفت.

این نمایش کمدی کودک، حاصل هفت ماه تلاش مداوم  نگارش متن، تمرین فشرده هنرجویان است و داستان زندگی یک میوه‌فروش بی‌انصاف و تعامل او با میوه‌های مغازه‌اش را روایت می‌کند.

«ترشی» با زبانی ساده و طنزآمیز، مفاهیمی چون مهربانی، پرهیز از ظلم، عدالت و ارزش کار گروهی را به مخاطبان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان، منتقل می‌کند. اجرای این نمایش در راستای سیاست‌های آموزشی کلاس‌های تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و با هدف تجربه عملی آموخته‌های هنرجویان بر صحنه تئاتر صورت گرفت.

استقبال ویژه و پرشور مردم، به‌خصوص کودکان و نوجوانان، باعث شد نمایش «ترشی» به یکی از آثار نمایشی محبوب سال‌های اخیر شهرستان طبس تبدیل شود و بار دیگر نقش مؤثر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در پرورش استعدادهای هنری نسل کودک و نوجوان را برجسته کند.

شایان ذکر است تئاتر ترشی به مدت ۱۵ شب بر روی صحنه میزبان علاقه مندان به هنرهای نمایشی بود.



ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha