روزی پرنشاط برای کودکان با انس با قرآن

دانش‌آموزان کلاس اول در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکزشماره‌یک داراب با فعالیت‌های ادبی و قصه‌گویی همراه شدند؛ و تجربه‌ای جمعی و لذت‌بخش از انس با قرآن و آموزه‌های دینی کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، در سوم اسفند ۱۴۰۴، در یک برنامه فرهنگی و آموزشی ویژه، ۲۴ نفر از دانش‌آموزان کلاس اول از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکزشماره‌یک داراب بازدید کردند؛ و با مجموعه‌ای از فعالیت‌های آموزشی و مذهبی آشنا شدند.

این برنامه با هدف تقویت مهارت‌های زبانی، افزایش علاقه‌مندی کودکان به مطالعه قرآن و ایجاد تجربه جمعی مذهبی طراحی شده بود.

در ابتدای بازدید، دانش‌آموزان در جلسه‌ای سرگرم‌کننده با قصه‌گویی همراه شدند. این فعالیت علاوه بر ارائه پیام‌های اخلاقی، فرصتی برای مشارکت فعال کودکان و تقویت مهارت شنیداری آن‌ها فراهم کرد.

پس از آن، دانش‌آموزان در فعالیت ادبی«بازی با کلمات»، شرکت کردند؛ تا خلاقیت زبانی و دامنه واژگان خود را توسعه دهند؛ و مهارت‌های تفکر خلاق خود را تقویت کنند.

همچنین، نمایش فیلم آموزشی مرتبط با داستان‌ها، یادگیری تصویری را به تجربه کودکان اضافه کرد؛ و جذابیت برنامه را دوچندان نمود.

همزمان با آشنایی دانش‌آموزان با قرآن، کتاب‌های جزء سی‌ام قرآن به تعداد آن‌ها توزیع شد و مربیان با توضیحاتی درباره ثواب و اهمیت قرآن‌خوانی در ماه رمضان، زمینه را برای آموزش عملی فراهم کردند.

در بخش پایانی برنامه، دانش‌آموزان با همراهی مربیان جمع‌خوانی سوره توحید را انجام دادند؛ تا علاوه بر تمرین قرائت، تجربه‌ای جمعی و لذت‌بخش از انس با قرآن داشته باشند.

لازم‌به‌ذکر است؛ چنین برنامه‌هایی با هدف ارتقاء فرهنگ مطالعه، تقویت مهارت‌های ارتباطی و ایجاد علاقه زودهنگام به آموزه‌های دینی طراحی شده‌اند؛ و اثر مثبت آن بر رشد فکری و اخلاقی کودکان کاملاً مشهود است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha