به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری خوزستان، به مناسبت هفته ملی کودک، نمایش عروسکی شاد و جذاب «تولد لولویی» به کارگردانی مرضیه عویدی در مجتمع فرهنگی هنری اهواز روی صحنه رفت و با استقبال بینظیر دانشآموزان، اولیای تربیتی و معلمان مواجه شد.
در این مراسم، جمال ضیغمی، معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری خوزستان و حبیب آل کرد، مسئول حراست کانون خوزستان حضور داشتند و از نزدیک شاهد اشتیاق کودکان به این اثر نمایشی بودند.
«تولد لولویی» داستان یک بچه لولو است که برای تبدیل شدن به یک لولوی کامل باید بتواند نعره بکشد، اما او در این کار ناتوان است. پدر لولو که از این موضوع ناراضی است، تصمیم میگیرد او را تنبیه کند، اما در ادامه ماجراهای جذاب و پندآموزی رخ میدهد که مخاطبان را به تفکر و خنده وا میدارد. این نمایش با ترکیب شادی، خلاقیت و آموزش، پیامهای تربیتی را در قالب طنز و سرگرمی به کودکان منتقل کرد و مورد تحسین حضار قرار گرفت.