به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون سیستان و بلوچستان، به مناسبت هفتهی دولت مدیرکل کانون استان گزارشی از فعالیتهای کانون ارایه داد.
معصومه هادی در این گفتوگو ضمن یادکردی از واقعهی کربلا، ایام سوگواری امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان را تسلیت گفت.
وی سپس با تبریک فرارسیدن هفتهی دولت، برای همهی کسانی که در این مجموعه به مردم خدمت میکنند آرزوی توفیق کرد و با بیان این جمله که: در تلاطم رسانهای جامعهی امروز که انفجار دادهها، قدرت درک واقعیتها را برای انسان دشوار ساخته است، شناخت نیازهای روز جامعه و جریانسازی شایسته در جهت اشاعهی نگرش مثبت و روحیهی نشاط و امیدواری، از رسالتهای مهم خبرنگاران است، آنان را سفیران دانایی و آگاهی دانست و از تلاشهای ایشان قدردانی کرد.
مدیرکل کانون در ادامه با معرفی کانون و فعالیتهای آن در جهت پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان، برای ساختن آیندهای بهتر، تلاش برای «برقراری عدالت فرهنگی» را یکی از رویکردهای مهم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی کرد.
هادی سپس در پاسخ به پرسشی مبنی بر برنامههای کانون برای مقابله با تهاجم فرهنگی، با اشاره به تغییراتی که در شیوه و تعداد فعالیتهای کانون، برای پاسخگویی به نیاز کودک و نوجوان امروزی، رخ داده، از افزایش فعالیتها و خدمات کانون خبر داد و گفت: از دیرباز فعالیتهای کانون، با بهرهگیری از شیوههای ارایهی غیرمستقیم، با توانمندسازی کودکان و نوجوانان و آگاهیبخشی به آنان در خصوص تواناییهایشان، همواره تلاشی بوده برای نیرومند کردن پایههای فرهنگی آنان، تا بدینگونه آنان با اعتماد به نفس و تکیه بر تواناییهای خود، بهترین انتخاب را داشته باشند.
«گسترش فعالیتهای کانون در نقاط بیشتری از استان» پرسش دیگری بود که مدیرکل کانون در پاسخ به آن با اشاره به مشکلاتی از قبیل بودجه و نیروی انسانی، از ظرفیت کتابخانههای سیار نام برد و ضمن به یاری طلبیدن خیّران برای توسعهی ناوگان سیار، آن را مسیری کوتاه و زود بازده برای خدمترسانی فرهنگی به مخاطبان بیشتری در سراسر استان پهناور سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
هادی در این بخش از سخنان خود همچنین به خدمات ویژهی کانون در تجهیز احداث و کتابخانههای مسجدها و مدرسههای روستاها و حمایت از نیروهای فعال فرهنگی مناطق مختلف استان هم اشاره کرد.
مدیرکل کانون همچنین گزارشی از فعالیتهای تخصصی و عمومی برخط کانون، پس از همهگیری بیماری کرونا ارایه داد و برچیده شدن مرزهای استانها در کشور، امکان دسترسی آسان، بهرهبرداری تعداد بیشتری از مخاطبان به خدمات کانون از طریق فضای مجازی و امکان بهرهمندی از استادان برجستهی کشوری و استانی برای علاقهمندان را از ویژگیهای این شیوهی تازه دانست.
موفقیتهای بینالمللی و ملی کانون استان در سالهای اخیر، میزبانی کانون استان در برگزاری جشنوارهها و مهروارهها، مشارکت فعال مجموعهی کانون در برنامههای استانی با سایر دستگاهها، پروژههای عمرانی و فرهنگی کانون، اهدای هزاران جلد کتاب به کتابخانههای مدرسهها و مساجد از دیگر محورهای گفتوگوی هادی با رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی در سیستان و بلوچستان بود که حیدر سرایانی در پایان از ایرنا به عنوان «بازوی کانون» برای اطلاعرسانی گستردهتر به مردم استان نام برد.