به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون پرورش فکری، مراحل طراحی و تولید این انیمیشن ۱۰ دقیقهای، از آبان ۱۳۹۸ آغاز و در اردیبهشت ۱۴۰۰ به خط پایانی رسید و اینک آمادهی عرضه شده است.
حسین مرادیزاده دربارهی این اثر توضیح داد که گیلگمش، به عنوان قدیمیترین حماسهی ادبی بشر از ۲۷۰۰ قبل از میلاد است که کهنترین بخش نوشتاری آن مربوط به هزارهی دوم پیش از مسیح است، اما پیشینهاش به سههزار سال پیش از میلاد نیز میرسد.
به گفتهی این دانشآموختهی دانشکدهی صداوسیما در رشتهی کارگردانی انیمیشن، حماسهی گیلگمش، به بهترین وجه سرنوشت انسان را در جستوجوی جاودانگی توصیف کرده است.
داستان اصلی انیمیشن «گیلگمش»، روایت پهلوان نامدار اوروک، شهری از سرزمین سومر در میانرودان، است که شخصیتی نیمهایزدی-نیمهانسانی دارد، و عمری در جستوجوی جاودانگی میکوشد و بارها شکست میخورد اما سرانجام به گیاهی دست مییابد که او را جاودانه خواهد کرد، هرچند ماری آن گیاه را میرباید و حاصل عمر او از دست میرود.
حسین مرادیزاده، متولد ۱۳۴۸ است که سابقهی عضویت در انجمن نقاشان ایران، انجمن بینالمللی فیلمسازان انیمیشن جهان، انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران، و همچنین داوری در جشنوارههای مختلف را در کارنامهاش دارد.
او پیش از این، آثار متعددی را ساخته و عرضه کرده که «افسانهی ماردوش» مجموعهی پویانمایی سهقسمتی بر اساس داستانهای شاهنامه ازجملهی این آثارند.