نتیجه تلاش‌های دیروز کانون، امروز در جامعه دیده می‌شود

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: هزینه‌کردن در حوزه کودک و نوجوان، تنها خرج‌کردن پول نیست بلکه یک نوع سرمایه‌گذاری برای آینده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مهدی علی‌اکبرزاده روز ۸ دی ۱۴۰۰ در شهر اِوَز استان فارس، یک مرکز فرهنگی هنری جدید کانون را افتتاح کرد که با صرف هزینه‌ای از سوی سه فرد خیّر این شهر ساخته شده است.
او با ادای احترام به این خیران و دیگر حاضران در آیین گشایش مرکز تاکید کرد که نتیجه و حاصل فعالیت‌های کانون، امروز در جامعه دیده می‌شود و مراکز کانون مکانی تجربه شده هستند.
مدیرعامل کانون با اظهار خوشحالی از شرکت در این آیین اظهار داشت: من مهمان عزیزانی هستم که یک برنامه زیبا، یک کار خوب و ماندگار را در شهرستان خود و به همت خیران نیکوکاری - که تصمیم به یادگار گذاشتن یک فضای ماندگار در شهرشان برای کودکان و نوجوانان گرفتند - جشن می‌گیرند.


علی‌اکبرزاده با بیان این‌که زیبایی‌های زندگی ما بزرگ‌ترها به کودکان و نوجوانان وابسته است، در ادامه افزود: شاید بتوانم بگویم این مجموعه‌ای که امروز افتتاح شد یکی از بهترین، زیباترین، پر انرژی‌ترین و با نشاط‌ترین مجموعه‌های کانون است و خواهد بود. چه‌قدر خوب که آقایان محمد و عبدالرحمن خضری و محمد فقیهی سه خیر کانون‌ساز تصمیم به این کار بزرگ گرفتند که برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیتی را انجام دهند.
وی با اشاره به این که بسیاری از بزرگان هنر و ادبیات کشور روزگاری عضو کانون بوده‌اند، افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محلی است که تجربه شده و حاصل فعالیت‌هایش امروز در جامعه دیده می‌شود. امروز اگرنخستین مرکز کانون در این شهر به همت خیران افتتاح می‌شود مطمئن باشید در آینده‌ای نه چندان دور نتیجه و حاصل مثبت آن را خواهید دید و این امر، موجب شعف و انبساط خاطر خیران و باعث آرامش خاطر پدرها و مادرها خواهد بود که کودکان و نوجوانان‌شان را به محلی امن برای تربیت می‌فرستند.


مدیرعامل کانون ضمن قدردانی از فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر که زمینه‌ساز راه‌اندازی این مرکز شده‌اند، تاکید کرد: کار بزرگ و ارزشمندی در شهرستان اِوَز انجام شده و بی‌شک باید برای کار خیر بستر مناسبی فراهم شود که این در سایه وحدت و کنار هم بودن مسوولان است و باید از روحانیت معظم شهرستان و امام جمعه و امام جمعه‌های محترم شهرهای اطراف قدردانی کنم که در سخنرانی و خطابه‌هایشان به این مجموعه هم اشاره خواهند کرد تا خانواده‌ها، کودکان و نوجوانان‌شان را به این مکان بفرستند تا کار تربیت در کانون نهایی شود.
علی‌اکبرزاده وعده داد که کانون تلاش خواهد کرد کمبود تجهیزات این مرکز را برای سرویس‌دهی مناسب به کودکان و نوجوانان جبران کند و اظهار امیدواری کرد با فراهم‌شدن مقدمات و همراهی مسئولان شهری، خودروی مناسبی نیز برای راه‌اندازی مرکز سیار روستایی کانون در این شهر تهیه شود.


مدیرعامل کانون همچنین از ساخت این مرکز به‌دست خیران کانون ساز به‌عنوان یک نمونه یاد و اظهار امیدواری کرد  شاهد این اقدام اثرگذار در دیگر نقاط کشور در کانون باشیم تا این عزیزان، نمونه‌ای باشند و راهی را برای دیگران برای یاری‌رساندن به نهادهای تعلیم و تربیت باز کنند.
علی‌اکبرزاده در پایان به سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی هم اشاره کرد و از او به‌عنوان قهرمان قهرمانان نام برد که باید کودکان و نوجوانان را با سبک زندگی، رشادت‌ها، نوع رفتار و برخورد و برنامه‌های جهادی او آشنا کنیم.
مرکز فرهنگی هنری اِوَز  با اعتباری نزدیک به ۳۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۷۰۰ زیربنایی و زیربنای ۵۰۰ مترمربع به همت خیران ساخته شده است و روز چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ با حضور مدیر عامل کانون کشور افتتاح شد.
اِوَز در جنوب استان فارس و در ۳۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر شیراز قرار دارد.

استاندار فارس پیام داد

استاندار فارس نیز در پیامی کانون پرورش فکری را پایگاه و مرکزی تخصصی برای گردهمایی کودکان و نوجوانان مستعد و علاقه‌مند عنوان کرد که در مراکز فرهنگی هنری آن حاضر می‌شوند تا با بهره‌مندی از امکانات، به شیوه آموزش غیرمستقیم، در زمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، مذهبی و اجتماعی، بدون هیچ‌گونه اجباری و فقط بر اساس علاقه، میل و توانمندی خود، در فعالیت‌های متنوع، شرکت و رشد و نمو پیدا کنند.
محمد هادی ایمانیه در این پیام با تاکید بر این که  کودکان و نوجوانان ایران، آینده‌سازان و امید فردای کشور هستند؛ گفته است: باور داریم کودکان و نوجوانان به مدد استعداد و توانمندی‌هایی که در آن‌ها وجود دارد و  با کشف و تقویت این استعدادها، می‌توانند آینده روشن ایران اسلامی را در دست بگیرند و هریک روشنی‌بخش راه پیشرفت کشور باشند و البته این میسَر نخواهد شد مگر به همت همه مردم و مسئولان به‌ویژه سازمان‌های مرتبط با امور کودکان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که به صورت تخصصی برای پرورش فکر و اندیشه این آینده‌سازان فعالیت می‌کنند.
 استاندار فارس گشایش مرکز فرهنگی هنری کانون در شهرستان اِوَز را که برای سومین سال پیاپی عنوان اولین شهر خلاق حوزه  کتاب و کتاب‌خوانی را در جشنواره پایتخت کتاب ایران کسب کرده است، اتفاق مبارکی عنوان کرد که علاوه بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی، به پرورش نسلی فرهنگ دوست، کتاب‌خوان و هنرمند و با تربیت ایرانی اسلامی خواهد انجامید.

خیّرکانون‌ساز: امیدوارم استعدادها شکوفا شود
در آیین گشایش مرکز فرهنگی هنری کانون اِوَز، عبدالحمید خضری به نمایندگی از خیران کانون‌ساز نیز در این مراسم گفت: با وجود مشکلاتی زیادی که از شروع آغاز به ساخت کانون تاکنون به‌وجودآمد و شیوع ویروس کرونا که این پروژه را یک سال به تعطیلی کشاند، همچنین تورم بی‌اندازه، خدا را شکر می‌کنیم که امروز این مرکز از سوی مسوولان افتتاح شد و انشاالله که مورد استفاده کودکان و نوجوانان برای رشد و شکوفایی استعدادهایشان در شهرستان و منطقه قرار بگیرد.
او در ادامه، راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی برای استفاده کودکان و نوجوانان ساکن در بخش‌ها و روستاهای تابعه، راه‌اندازی کانون زبان، تجهیز مرکز و تأمین نیروی انسانی بومی را از جمله درخواست‌های خیران کانون‌ساز شهرستان  اِوَز بیان کرد.

فرماندار اِوَز: با کانون به سالهای پیشرفت در زمینه فرهنگی و هنری خواهیم رفت.
سخنران دیگر این آیین فرماندار اِوَز بود که با بیان این نکته که کانون پرورش فکری زمینه رشد و بالندگی کودکان ونوجوانان را در شهرستان اِوَز فراهم می‌کند گفت: شهر اِوَز در حوزه فرهنگی وهنری شُهره است و جاری شدن این انگاره در سطح، شهر نشان از درایت و نگاه خوب خیران دارد که شهرشان را به عنوان مبدا و مأخذ فرهنگی نه تنها در جنوب استان که در جنوب کشور مطرح کردند و  انتخاب سه باره این شهر به عنوان شهر خلاق کتاب، مؤید این موضوع است.
علی‌اصغر علی‌پور با تاکید بر اهمیت چگونگی تربیت کودکان و نوجوانان  دغدغه امروز خانواده‌ها را پرورش و تربیت صحیح کودکان مبتنی بر موازین شرعی و انتطارات جامعه دانست و گفت:  کانون به نوعی متولی این شیوه تربیت است و این کانون که به همت خیران بزرگ ساخته شده برای سال‌ها ما را در زمینه فرهنگی پیش خواهد برد و  این زمینه را فراهم می‌کند که کودکان و نوجوانان در زمینه کتاب‌خوانی و فرهنگ و هنر و ادب با استفاده از امکاناتی که فراهم شده ببالند و پرورش یابند و خلاقیت‌هایشان بروز کند.  

سعیدرضا کامرانی، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس نیز در این آیین گفت: مکانی که با نام کتاب، آموزش و تربیت گره خورده بسیار مقدس است چرا که  کسانی که آینده را خواهند ساخت در آن خواهند بالید و برای ساختن آینده چه بهتر که از کودکان و نوجوانان شروع کنیم
در این آیین از دو جلد کتاب «قصه سیب» و «رد پای گیلاس» شامل اشعار و داستان‌های مربیان کانون فارس که به همت خیران همین مراسم به چاپ رسیده، رونمایی شد.
مدیرعامل کانون با همراهی حامد آخوندی مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و تحول اداری کانون روزهای ۸ و ۹ دی ۱۴۰۰ در سفری دو روزه از چند مرکز کانون در شهرهای لار، اِوَز، جهرم، صدرا و شیراز بازدید کرد.بزارک تصویر

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =