لیلا بابایی در گفتوگو با ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون درباره طرح تماشاخانههای سیار توضیح داد: تماشاخانه سیار نماد اجرا و گسترش عدالت در حوزه فعالیتهای فرهنگی است و کانون نیز با همین هدف تماشاخانههای سیار را تجهیز کرده و راهی مناطق محروم میکند تا کودکانی که در این مناطق به مراکز کانون دسترسی ندارند، از طریق تماشاخانه سیار امکان استفاده از فعالیتهای فرهنگی برایشان فراهم شود.
او ادامه داد: در واقع تماشاخانههای سیار کانون با ارائه خدمات فرهنگی مانند اجرای نمایش مناسبِ سن کودکان نوجوانان، شرایطی را فراهم میکنند تا افرادی که در شهر و روستای خود شرایط تماشای یک اجرای زنده را ندارند، امکان بهرهمندی از این هنر را داشته باشند.
مدیرکل سرگرمیهای سازنده و بازیهای رایانهای کانون تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سالهاست که با فراز و نشیبهای مختلف این هدف را دنبال کرده است، اما اکنون با نگاهی تازه به احیای این فعالیت باارزش پرداخته است تا همه کودکان و نوجوانان بتوانند به خوبی از خدمات و داشتههای کانون بهرهمند شوند.
او درباره ارائه خدمات بازی در تماشاخانههای سیار کانون توضیح داد: بازی زبان مشترک همه انسانهای دنیاست و آدمهایی که به زبانهای مختلف گفتوگو میکنند، میتوانند با زبان بازی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. یکی از خدمات فرهنگی تماشاخانههای سیار در سراسر کشور فعالیتهای بازیمحور و استقرار میزهای بازی در شهرها و روستاهای مناطق محروم است.
وی در پایان گفت: اجرای این نوع فعالیتهای بازیمحور و استقرار میزهای بازی کمک میکند کودکانی که هرگز فرصت بازی با ابزارهای شهرهای بزرگ را ندارند، از این امکان بهرهمند شوند تا در آینده منشا خیری برایشان باشد.
تماشاخانههای سیار کانون در طرحی با عنوان عید تا عید از روز ۱۵ تیر در برخی از استانهای کشور به اجرای برنامه پرداختند و این برنامه تا ۵ مرداد نیز همچنان ادامه دارد.