به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان اردبیل، در این نشست که ۲۸مهرماه سال ۱۴۰۱ برگزار شد، محمود مهدوی به اهمیت عنصر مکان و تاثیر آن در فضاسازی مناسب در داستانها اشاره کرده و از اعضا خواست با دقت در پیرامون خود و استفاده از حقایق بیرونی به نوشتن داستان بپردازند و علاوه بر آفرینش شخصیتهای داستانی باتوجه به ظواهر آنها، با دادن اطلاعات صحیح از ویژگیهای روحی و روانی، شخصیتهایی جدید و بکررا با درنظر داشتن لایه های زیرین شخصیتی بیافرینند.
این منتقد ادبی با اشاره به تجربههای شخصی خود در زمینه داستان نویسی، به کارگیری مولفهها و ویژگیهای بومینویسی در داستان را مورد تاکید قرار داده و اعضا را جهت نوشتن داستانهایی که مربوط به دیار و سرزمین مادری آنها باشد، راهنمایی کرد.
محمود مهدوی، درادامه سخنان خود، توجه به تاریخ بومی و منطقهای را در نگارش داستان و همچنین تاثیرگذاری آن بر مخاطبان را مهم دانسته و اظهار داشت: بروز حوادث و اتفاقاتی مهم در دوران حکومت صفویه، تاریخ اردبیل تاثیر مهمی دارد و نویسندگان جوان و نوجوان با مراجعه به مکانهای تاریخی و مطالعه متون مربوط به آنها، حوادث مهم منطقه را در آثار خود ذکر کنند.
شایان ذکر است، در این نشست داستان «لایو»، اثری از فرناز دشتی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در پایان، آثار محمود مهدوی جهت آشنایی و مطالعه، برای اعضای انجمن معرفی شد.