به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، محمدعلی شاهحسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد اظهار داشت: استان یزد و به خصوص شهر جهانی یزد سبقه فرهنگی زیادی دارد و ما نامآوران متعددی در حوزه ادبیات، علوم انسانی، بهویژه داستان داریم از جمله شخصیت بزرگ پدر ادبیات کودک و نوجوان مرحوم آذریزدی آثار فراوانی در حوزه کودک و نوجوان دارند که بسیار برای نسل جدید جذاب است.
وی گفت: قطعا برگزاری رویدادهایی مانند جشنواره قصهگویی و حضور نویسندگان و صاحبان اثر از نقاط مختلف کشور در یزد میتواند به آشنایی این هنرمندان با فرهنگ یزد و مردمان قناعتمدار و مؤمن یزد منجر شود و برای ما فرصت و آوردهای در زمینه بومشناسی شهر یزد و معرفی این شهر جهانی به دیگران فراهم کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد افزود: برگزاری این رویداد فرهنگی در نوع خود در سطح استان یزد کمنظیر بود و ما از برگزاری جشنوارههای فرهنگی در سطح بینالمللی استقبال میکنیم و امیدواریم برگزاری جشنواره قصهگویی منجر به پیشرفت، خیر و غنای فرهنگ دارالعباده یزد شده باشد.
شاهحسینی تصریح کرد: برگزاری جشنوارههای بینالمللی در استانهایی به غیر از تهران و حضور در شهرستانهای مختلف مزیتهای فراونی در بردارد و سبب آشنایی اقوام و جوامع مختلف با آداب و رسوم و فرهنگ مردمان ما خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد ادامه داد: بسیاری ارزشها و فرهنگها در قصههایی که در این رویداد فرهنگی اجرا شد به مخاطبان انتقال داده شد که به خوبی این امر مشخص و هویدا است.
وی گفت: برگزاری این جشنواره در شهری غیر از تهران فرصت بیشتر برای ظهور استعدادها و شکوفایی توانایی نوجوانان و جوانان در شهرستانها فراهم خواهد کرد.
شاهحسینی افزود: در بسیاری از موارد شاهد این هستیم که نخبگان بزرگ کشوری از روستاها برخاستهاند و در مناطقی غیر از تهران بروز یافتهاند، یکی از ابزارهای ما برای شناسایی این افراد، این است که جشنوارهها، همایشها و فستیوالها را از مرکزیت تهران خارج کنیم و به شهرستانها ببریم.
وی بیان کرد: تمرکززدایی از پایتخت و تهران قطعا منجر به ایجاد انگیزه برای مسئولان و مردمان محلی در مناطق مختلف کشور برای ارتقا و توسعه نیز خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد تصریح کرد: انتظار مردم مناطق مختلف نیز توزیع متناسب و عادلانه امکانات از جمله امکانات فرهنگی است و یکی از مباحث فرهنگی مهم برگزاری این گونه جشنوارهها و برنامههای فرهنگی همچون جشنواره بینالمللی قصهگویی است.
شاهحسینی بیان کرد: اگر عدالت را توزیع مناسب و متناسب و به جای امکانات، منابع و فرصتها بدانیم برگزاری جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان یزد از جمله مصداق اجرای عدالت فرهنگی و ایجاد فرصت توسعه برای مناطق مختلف است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد اظهار داشت: برگزاری جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان یزد نشان از مدیریت خوب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد داشت که اعلام آمادگی کردند و سختیهایی را به واسطه برگزاری این جشنواره به جان خریدند چرا که برگزاری این نوع جشنواره زحمات زیادی به همراه دارد.
شاهحسینی تصریح کرد: برگزاری جشنواره بینالمللی قصهگویی در یزد برای ما فرصتهایی را ایجاد کرد که بدون حمایت مسئولان محلی و ارشد استان بهرهبرداری از این فرصتها امکانپذیر نبود.
وی افزود: لذا ما در مجموعه مدیریت استان تا جای ممکن سعی داریم از مجموعه کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان حمایت داشته باشیم اما همچنان جای کار بسیاری است و انشالله در برنامههای آتی کانون حمایت بیشتری خواهیم کرد تا در حد توان از این نوع جشنوارهها حمایت مالی و معنوی داشته باشیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد در پایان ابراز کرد: از زحمات سرکار خانم عالیه قوامی مدیرکل کانون استان، حمایت مسئولان کشور در برگزاری جشنواره و مجموعه همکاران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تشکر و قدردانی دارم.
وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری این جشنواره در استان یزد منشا خیر بوده و سبب بروز و ظهور استعدادها و توانایی کودکان، نوجوانان و جوانان در حوزه ادبیات، داستان، قصه و نشر فرهنگ و معارف ایران، اسلام و تمدن یزد شده باشد.
بیستو چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان روزهای ۲۵ تا ۲۹ دی ۱۴۰۱ در یزد برگزار شد.