به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این آیین روز چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ با حضور امین کمالوندی معاون توسعه و مدیریت منابع کانون، مسعود حمیدینژاد مدیرکل آموزش و پرورش و مسعود صالحی مدیر دانشگاه فرهنگیان خوزستان، جمعی از مسئولان استانی و جامعه روحانیت و همچنین کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، برگزار شد.
شیرازه و شاکلهی کانون بر تربیت فکر است
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی کانون در این آیین گفت: شیرازه و شاکله کانون بر تربیت فکر است و دانشآموزان در کانون زیر نظر مربیان زیست مؤمنانه و اجتماعی را با برنامههای فرهنگی، هنری و ادبی فرا میگیرند.
امین کمالوندی افزود: کودکان و نوجوانانی که به کانون راه پیدا میکنند و آموزش میبینند قطعاً با کودکان و نوجوانانی که به این مکان فرهنگی نمیآیند و آموزش نمیبینند متفاوت هستند. اعضای کانون قدرت، فهم و درک بیشتری از مسائل اطرافشان دارند و این امر محقق نمیشود مگر اینکه مربیان کانون از شیره درونی خودشان به کودکان و نوجوانان تزریق کنند و آنها را پرورش دهند.
وی در ادامه تصریح کرد: کانون دارای بیش از ۱۰۰۰ مرکز فرهنگی هنری در کل کشور است که ۶۲ مرکز آن در استان خوزستان هست و از این تعداد ۵۴ مرکز آن به صورت فعال در حال خدمترسانی فرهنگی است.
معاون توسعه و مدیریت منابع کانون در پایان گفت: مدیرانکلی که در استان منصوب میکنیم مانند مدیرکل مرسوم در سازمانهای دیگر نیست. مدیران کل، خارج از چهارچوب کانون مدیرکل هستند، ولی در درون سازمان، مدیرکل فقط مربی مسئول ارشد است.
مخاطبان کانون پایههای تمدن آینده کشور هستند
مدیرکل کانون پرورش فکری خوزستان در این مراسم گفت: کودکان و نوجوانان مخاطب کانون، پایههای تمدن آینده کشور هستند.
داریوش آقاسی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله عالی) که فرمودند «ما برای رسیدن به قله که همان تمدن نوین اسلامی است، نیاز به منابع انسانی داریم» افزود: منابع انسانی کانون پرورش فکری، همان کودکان و نوجوانان مخاطبٍ ما هستند؛ پس مخاطب خاص و مهمی دارد که قرار است پایههای تمدن آینده کشور باشد.
او با بیان اینکه کانون موتور محرک پرورش استعدادها، تواناییها و مهارتهای کودکان و نوجوانان است تأکید کرد: این تعریف از کانون و جایگاه آن که واضح و مشخص است، ما را به این میرساند که اگر بخواهیم آموزش مهارت و پرورش استعدادها و تواناییها را بدهیم در کنارش نیاز است ایمان به خدا را نیز در کودکان و نوجوانانمان تقویت کنیم.
آقاسی اضافه کرد: اگر در کارهایمان ایمان به خدا نباشد، قطعاً به آن نسل تمدنساز نمیتوانیم امید داشته باشیم.
مدیرکل کانون خوزستان تصریح کرد: امروز در دنیا برای پرورش نسل آینده از زبان هنر استفاده میکنند و اگر ما بخواهیم از این زبان به نحوه درست استفاده کنیم قطعاً میتوانیم در زمینه تقویت ایمان به خدا نیز موفق بشویم.
وی یادآور شد: کانون در مدیریت جدید باید مرکز ثقل حوزههای فرهنگی، هنری و ادبی کودکان و نوجوانان در استان شود و به عنوان یک پایگاه ویژهی تخصصی در حوزهی کودکان و نوجوانان شناخته شود و این امر محقق خواهد شد چراکه ظرفیت بسیار خوبی در کانون وجود دارد؛ کارکنان و مربیانی دارد که بسیار فعال، دغدغهمند، صاحب فکر، ایده، ذوق و سلیقه هستند و اگر ما حمایت کنیم به این هدف خواهیم رسید.
یادآوری میشود در این آیین از خدمات صادقانه حبیب آلکرد که از اردیبهشت سال جاری سرپرستی کانون استان خوزستان را بر عهده داشت، قدردانی شد.