سی‌وهفتمین نشست شورای نظارت بر اسباب‌بازی برگزار شد

سی‌وهفتمین جسله شورای نظارت بر اسباب‌بازی به تصمیم‌گیری در باره سیاست‌های دولتی مردمی در واردات اسباب‌بازی اختصاص داشت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این جلسه با حضور حداکثر اعضای این شورا و فعالان بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف تولید، فروش و واردات اسباب‌بازی روز سه‌شنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ در سالن نشست‌های دفتر مدیرعامل کانون برگزار شد.

حضور نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و خلاق، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اتحادیه خرازی‌فروشان و وابسته و انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی باعث موشکافی بیشتر مسئله واردات از ابعاد مختلف و بررسی همه‌جانبه آن بود.

کیفیت‌بخشی به محصولات وارداتی، تعیین تعرفه‌های گمرکی متناسب با اقتصاد روز کشور، همکاری بخش‌های مختلف صنعت اعم از بخش تولید و فروش و سایر حلقه‌های خلق ارزش در این صنعت، رسمیت‌بخشی به واحدهای تولیدی، اتصال واحدها به سامانه جامع تجارت و تعریف درست شناسه‌های کالا، بازنگری در قانون و مقررات واردات و صادرات از مهم‌ترین سرفصل‌هایی بود که همه اعضای شورای نظارت بر اسباب‌بازی در جلسه بر آن توافق داشتند.

سی‌وهفتمین نشست شورای نظارت بر اسباب‌بازی برگزار شد

حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس شورای نظارت بر اسباب‌بازی در این نشست بر این مسئله تأکید کرد که قصد و هدف پایانی، ساماندهی و ایجاد مسیر و روند خردمندانه برای انجام واردات اسباب‌بازی، حمایت از تولید داخل است. بدین‌منظور لازم است که همه دستگاه‌های مسئول و عضو شورای نظارت بر اسباب‌بازی بر هماهنگی و تدوین سیاست‌نامه جامع صنعت اسباب‌بازی و اجرایی شدن آن اهتمام ورزند.

سعید حسینی نماینده شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی و مسئول میز اقتصاد فرهنگ این شورا ضمن قدردانی از تشکیل این جلسه که از مصادیق بارز مردمی‌سازی در دولت حاضر است، تأکید کرد که حمایت از تولید صرفاً در کنترل واردات خلاصه نخواهد شد و تقویت و حمایت از تولیدکنندگان رسمی و متعهد در کشور باید در اولویت قرار داشته باشد.

مجتبی همتی‌فر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، در جلسه مطرح کرد که هدف پایانی کیفیت‌بخشی صنعت اسباب‌بازی، باید کودکان باشند و متولیان چه در حوزه محصولات تولید داخل چه محصولات وارداتی باید به دنبال این باشند که محصول با کیفیت و استاندارد با قیمت مناسب در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.

سی‌وهفتمین نشست شورای نظارت بر اسباب‌بازی برگزار شد

حسین سیرانی، فعال حوزه فروش اسباب‌بازی اذعان داشت که مسئله ایجاد یک بازار متعادل و همسو با هم‌افزایی همه حلقه‌های زنجیره ارزش به منظور تأمین بهترین محصول برای کودک و نوجوان ایرانی است. حذف هر کدام از حلقه‌ها بدون در نظر گرفتن منافع آن قطعاً منجر به خسارت به بهره‌مند نهایی، یعنی کودکان و نوجوانان خواهد شد.

محمدرضا زارعی‌برزشی، نماینده وزارت صمت و سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران، گفت: به‌طور قطع اولویت وزارت صمت در وهله اول صنعت و تولیدکنندگان در موازات آن تجارت است اما این دو موضوع لازم و ملزوم هم و هم‌راستا هستند و تمام دستگاه‌های اقتصادی کشور به‌منظور حمایت از تولید، یک صدا هستند وزارت صمت هم به عنوان اصلی‌ترین حامی صنعت، حمایت از تولیدکنندگان را در رأس امور خود دارد و از هیچ کوششی به‌منظور سامان‌بخشی و ارتقای روند واردات فروگذار نخواهد کرد.

در پایان این نشست مقرر شد کمیسیون نظارت بر واردات و صادرات شورای نظارت بر اسباب‌بازی که پیش از این تشکیل شده بود حقوق ورودی، ارزش پایه گمرکی و میزان تعرفه آن را برای سال آینده به وزارت صمت و گمرک کشور متناسب با نیاز بازار و اقتصاد روز کشور پیشنهاد دهد.

سی‌وهفتمین نشست شورای نظارت بر اسباب‌بازی برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =