به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان کرمان، آیین گشایش اولین جشنواره ملی پادکست به همت خانه ادبیات کودکان و نوجوانان ایران - سرای آذریزدی و مشارکت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانهای کرمان و یزد و مجتمع مس سرچشمه رفسنجان ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد.
بنابر این خبر، اکبر خدادادی مدیرکل کانون کرمان به بخشی از ویژگیهای مشترک دو نویسنده نامآشنای ادبیات کودک و نوجوان یعنی استاد مهدی آذر یزدی و استاد هوشنگ مرادی کرمانی اشاره کرد و گفت خدمت به زبان فارسی، به رسمیت شمردن ادبیات کودک و نوجوان، احیاء خردهفرهنگها به منظور فاصله گرفتن از جریان یکسانسازی جهانی و توجه به جنبههای تربیتی و اخلاقی را میتوان از اهداف مشترک این دو نویسنده ارجمند دانست.
وی همچنین دو نویسنده را چونان ققنوس دانست که از دل سختی و محنت به بالندگی رسیدهاند.
خدادادی با اشاره به نقش و هدف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در پرداختن به کتب کودک و نوجوان افزود: کار مربی کانون دقیقا به سان خداوند باریتعالی استفاده از مفاهیم متعالی در بستر کتاب است.
در ادامه این مراسم فائزه خسروی مربی مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک بردسیر قصه «مربای شیرین» از داستانهای هوشنگ مرادی کرمانی و محیا کمالیان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد قصه «روغنفروش» از داستانهای مهدی آذریزدی را برای حاضران قصهگویی کردند.
این در حالی است که، همخوانی سرود «قالیبافی» کاری از گروه سرود کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ماهان با مسئولیت فردوس ابوالحسنزاده مربی این مرکز از دیگر بخشهای این مراسم بود.
اسدالله شکرانه و مستانه فکور نویسندگان حوزه کودک، حسین مسرت نسخهشناس و فهرستنگار کتابهای چاپ سنگی و خطی و معاونان فرهنگی ادارهکل فرهنگ و ارشاداسلامی کرمان و یزد و ... از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.
اولین جشنواره ملی پادکست همراه با بزرگداشت هوشنگ مرادی کرمانی ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ در کرمان آغاز شد و مراسم پایانی آن ۱۸ تیر همزمان با روز ادبیات کودک در یزد دیار مهدی آذریزدی برگزار خواهد شد.
این جشنواره برای مخاطبان ۷ تا ۱۷ سال و در دو بخش، انتخاب یک قصه از جلد یک تا هشت مجموعه «قصههای خوب برای بچههای خوب» نوشته مهدی آذریزدی و انتخاب یک قصه از مجموعه آثار هوشنگ مرادی کرمانی و ساخت پادکست برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت www.Azaryazdi.ir مراجعه کنند.