به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در امتداد برنامهریزی برای ارتقا فعالیت سرود و دانش مربیان در مراکز استانهای سراسر کشور، وبینار تخصصی تبادل تجربه با موضوع مشارکت و همراهی همکاران استان سیستان و بلوچستان و مدیریت آفرینشهای ادبی و هنری کانون پرروش فکری برگزار شد.
در ابتدای این برنامه که بیش از ۴۱۱ نفر از مربیان، مربیان مسئول و کارشناسان با گرایشهای فرهنگی، هنری و ادبی حضور داشتند، مدیرکل استان سیستان و بلوچستان، ضمن خوشامدگویی به شرکتکنندگان به تشریح وضعیت سرود در استان پرداختند.
در ادامه مطالبی در مورد ساختار سرود، مراحل تشکیل گروه، تمرین گروه، انتخاب شعر و ترانه، تلفیق شعر و موسیقی، چیدمان گروه و سرودهای محلی و فولک از سوی امیر اسحاقی و جواد عدیلی از مدرسان استان سیستان و بلوچستان به مربیان ارائه شد.
مدرسان همچنین توضیحهایی در باب تئوری موسیقی، به عنوان یک ابزار قدرتمند برای گروههای سرود، ارائه کردند که از آن جمله میتوان به مفاهیم پایه چون نتها، گامها، آکوردها، دو صدایی و چند صدایی، تمرینهای سلفژ شامل گرم کردن صدا، تنفس صحیح و گوش موسیقایی اشاره کرد.
استفاده از روشهای خلاقانه آموزشی برای حفظ انگیزه اعضا، بهرهگیری از بازی و فعالیتهای گروهی برای آموزش مفاهیم موسیقی، صبر و حوصله مربیان در این مسیر و ایجاد فضایی مثبت برای یادگیری و لذت بردن از آن، توصیههایی بود که امیر اسحاقی و جواد عدیلی، دو هنرمند استان سیستان و بلوچستان در حوزه موسیقی، به مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داشتند.
وبینار تخصصی تبادل تجربه با موضوع سرود روز ۱۲ تیر ۱۴۰۳ برگزار شد.