به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، نشست هماندیشی دبیرخانه قصهگویی در کانون کرمانشاه، با حضور سازمانهای حوزه کودک و نوجوان برگزار شد.
در ابتدای این نشست فرزانه لطیفی رابط جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان، گزارشی از روند کار دبیرخانه استانی جشنواره، اولویتها، سیاستها، اقدامات انجام شده و در دست اجرا ارائه داد.
در ادامه محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون استان ضمن اشاره به اهمیت قصهگویی، عنوان کرد: در استان ما به دلیل پیشینهای که از فرهنگ غنی قصهگویی وجود دارد، این فعالیت از اهمیت ویژهای برخوردار است و فرآیند اجرایی کارهای جشنواره از مدتها پیش در کانون استان شکل گرفته که به همت همکاران عزیزان در مجموعهی کانون استان به نحو مطلوبی هم پیش رفته و خروجی کار هم مقبول میباشد.
وی در مورد روند جشنواره افزود: جشنوارهی قصهگویی در بخشهای مختلفی را شامل میگردد که ضمن اینکه باید توجه داشته باشیم قصهگویان در یک بخش خاص متمرکز نشوند، در این میان نحوه انتخاب و پرداخت قصهها هم در نظر بگیریم.
مدیرکل کانون استان تصریح کرد : مجموعه کانون استان در این مدت اقدامات بسیار ارزشمندی را در زمینهی قصهگویی و عمومیسازی و ترویج این فرهنگ غنی انجام داد و موفق به جذب مخاطبان بیشتر شد، همچنین با رایزنی با دیگر دستگاههای اجرایی و برگزاری دورههای آموزشی قصهگویی توسط اساتید و همکاران کانونی برای آنها، گامهای بزرگی را در این زمینه برداشته است.
مدیرکل کانون استان خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی به طور وسیع در شهر کرمانشاه و دیگر شهرستانها نیز از دیگر اقداماتی بود که انجام گرفته و در حال انجام است که حاصل همه این زحمات با توجه به آنچه که دیده شد، ارزشمند، اثرگذار و مطلوب ارزیابی میگردد و با توجه به ورود مربیان توانمند کانون کرمانشاه در زمینه قصهگویی، مجموعه کانون کرمانشاه بههمراه دبیرخانه قصهگویی این آمادگی را دارد تا همچون سالهای گذشته برای کارکنان دیگر دستگاههای اجرایی ضمن برگزاری دورههای آموزشی قصهگویی، به تبیین شیوهنامه آن هم بپردازد.
سپس ضمن بررسی مراحل اجرایی شیوهنامه و نحوه کار دبیرخانه، در خصوص برگزاری دورهها در دیگر سازمانهای استان کرمانشاه و نحوه اجرایی شدن آن بحث و تبادل نظر شد.