بهگزارش ادارهکل روابطعمومی و امور بینالملل کانون، حسنزاده، روز ۱۹ آبان ۱۴۰۳ در محل گردهمآییهای اداره آموزش و پرورش دیلمان شهرستان سیاهکل، همنشین بیش از ۷۰ کودک و نوجوان دانشآموز عضو کانون پرورش فکری بود.
حسنزاده در این همنشینی ادبی که با عنوان «راز قصهها، ساز زندگی» و در راستای برگزاری بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صورت گرفت، با بیان این مطلب افزود: برای دیدن و نوشتن لازم است خوب ببینیم، بشنویم و درک مطلب مناسب داشته باشیم.
خالق آثاری چون «کوتیکوتی»، «هستی» و «هندوانه به شرطعشق» توضیح داد: در لابهلای نوشتنها، خواندنها و گفتوگو، رازهای نویسندگی آشکارمیشود و برای شروع به نوشتن لازم نیست از آموختن اصول داستاننویسی آغاز کنیم.
این نویسنده، روزنامه نگار و طنزپرداز، اضافهکرد: مطالعه، فراتر از خوانش است و ضرورتدارد ورای کتابخوانی، برای درک متن و دریافت پیامهای نویسنده تلاشکنیم.
این فعال عرصه ادبیات در ادامه این همنشینی، همچنین پذیرای دیدگاههای کودکان و نوجوانان در ارتباط با آثار خود شد و با تشریح روند شکلگیری موضوعهای مختلف برای نوشتن یک اثر گفت: محیط اطراف و مسایل قابل لمس و ساده زندگی، دستمایه بسیاری از آثارم به شمار میرود.
فرهاد حسنزاده صحبتهای خود در این نشست را با تاکید بر اهمیت خدماترسانی فرهنگی در روستاها و مناطق کمبرخوردار به پیشبرد و با ابراز خرسندی از حضور در جمع کودکان و نوجوانان دیلمان شهرستان سیاهکل افزود: ضروری است این همنشینیها با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش ادامهداشتهباشد.
یادآوری میشود خوشآمدگویی عارف زارع، رئیس آموزش و پرورش دیلمان به حاضران و قدردانی سمیه رنجبر، مربیمسوول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیاهکل از نگاه فرهنگی مسوولان و تجلیل از فرهادحسنزاده، بهپاس نقشآفرینی در عرصه ادبیات و حضور در جمع کودکان و نوجوانان گیلانی، از دیگر بخشهای این همنشینی ادبی بود.