بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون در نهایی‌سازی سند هنرهای تجسمی

دبیر ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و هنرمندان آن برای نهایی‌سازی سند هنرهای تجسمی شورای هنر استفاده می‌کنیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، ابراهیم شکرانی در نشست هم‌دلی با استادان هنرهای تجسمی ایران که با حضور این هنرمندان برجسته و حامد علامتی مدیرعامل کانون عصر روز دوشنبه یکم بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد، دراین باره افزود: در ستاد فرهنگی اجتماعی شورا به هنرهای تجسمی پرداختیم و شورای هنر نیز تشکیل شده و پیش‌نویس سند هنرهای تجسمی در این شورا در مرحله نهایی‌سازی است.

او با بیان این‌که عصر، عصر سلبریتی‌ها مبتنی بر فردگرایی افراطی است، گفت: در چنین شرایطی ضریب‌دادن به فعالیت هنرمندان ضروری است. در ستاد، میزهای حل مسئله تخصصی متشکل از نخبگان، دستگاه‌ها و گروه‌های مردمی تشکیل داده‌ایم.

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون در نهایی‌سازی سند هنرهای تجسمی

اعلام همکاری انجمن عکاسی میراث فرهنگی و انجمن خوش‌نویسان با کانون

در این نشست انجمن عکاسی میراث فرهنگی و هم‌چنین انجمن خوش‌نویسان ایران نیز آمادگی خود را برای همکاری با کانون اعلام کردند. توجه و جدی گرفتن مربیان کانون، اصلاح شیوه استخدامی مربیان کانون، نداشتن تدوین چشم‌انداز به عنوان یکی از ضعف‌های اساسی نهادهای فرهنگی، آسیب‌زا بودن تفکیک هنرها، تامل بر مقوله خلاقیت و تخیل به منظور کشف استعداد و هدایت توانمندی‌های کودکان از جمله مواردی بود که در این نشست از سوی هنرمندان مطرح شد.

در این نشست هم‌چنین بر ضرورت هم‌زمانی کار نظری و عملی به‌منظور به‌دست‌آوردن یافته‌های جدید و خروج از کارهای کلیشه‌ای، پیداکردن زبان جهانی، تعریف سازوکار آموزشی بر مبنای ایجاد آموزش عاطفه‌محور و هنرمحور به منظور تربیت افراد خلاق، متعهد، مسئول و دلسوز و نه صرفاً دانا و ضرورت تشکیل انجمن عکاسی کودکان و نوجوانان در کشور تاکید شد.

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون در نهایی‌سازی سند هنرهای تجسمی

نقش کلیدی و محوری کانون در پیشبرد هنر و تربیت هنرمندان

حاضران در این نشست در سخنان جداگانه‌ای حوزه پوشش مخاطبان کانون را فراتر از قشر متوسط عنوان کردندند و بر این باور بودند که کانون باید این حوزه، کودکان آسیب‌دیده را نیز در بر بگیرد.

آن‌ها در عین حال به نقش کلیدی و محوری کانون در پیشبرد هنر و تربیت هنرمندان اشاره و از اعضا و مربیان کانون به عنوان ظرفیتی‌ بالا به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات کانون یاد کردند.

آسیب‌زا بودن مدیریت منفعل و محافظه‌کار و تغییر پی‌درپی مدیران، نگاه دوباره به تعریف کودک و نوجوان و هنر، نیاز شدید کودکان و نوجوانان به آموزش و پژوهش، ترویج هنر در جامعه از سوی کانون، ایجاد پیوند بین موسسه‌ها به همت کانون، به‌روزرسانی هنرها با نیازهای روز از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.

ضرورت همکاری کانون با بنگاه‌های فیلم‌سازی داخلی و خارجی

هنرمندان حاضر در این نشست هم‌چنین بر فعالیت حوزه‌های خلاقانه در کنار آموزش در کانون و ضرورت همکاری کانون با بنگاه‌های فیلم‌سازی داخلی و خارجی برای ساخت فیلم و انیمیشن مشترک، سرمایه‌گذاری روی آموزش مربیان به منظور ایجاد خروجی موثر کانون تاکید کردند.

توجه بیشتر کانون به کودکان با نیازهای ویژه، تلاش کانون برای آشنایی بچه‌ها با هنرمندان برجسته، فعالیت در حوزه هنرهای بومی و جشن‌های سنتی، استفاده از ظرفیت مجازی، توجه به خط نستعلیق در کتاب‌های کانون و خوش خط‌کردن بچه‌ها از دیگر مباحث مطرح در این گردهم‌آیی بود.

در این برنامه همکاری با نهادهای مختلف از نقاط قوت کانون عنوان شد و به بسنده نکردن به اطلاع‌رسانی در سامانه‌های اینترنتی و ضرورت تبلیغ در راستای معرفی کانون و فعالیت‌هایش در قالب‌های مختلف در سطح شهر تاکید کردند.

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون در نهایی‌سازی سند هنرهای تجسمی

دعوت مدیرعامل از هنرمندان برای حضور در کانون

حامد علامتی مدیرعامل کانون نیز در نشست هم‌دلی با استادان هنرهای تجسمی ایران ضمن تجلیل از بزرگان و صاحب‌نظران حوزه هنرهای تجسمی، از همه استادان هنرهای مختلف تجسمی دعوت کرد با حضور و فعالیت در کانون پرورش فکری زمینه رشد و بالندگی کانون را فراهم بیاورند.

علامتی توجه به حوزه مخاطب و سرمایه‌گذاری در این حوزه را از راهبردهای کانون دانست و گفت: ما تاکنون بیشترین توجه‌مان به اعضا بوده است اما در تلاش هستیم روی مخاطبان عمومی خودمان نیز سرمایه‌گذاری کنیم. راه‌اندازی کانون پلاس برای حضور والدین و بچه‌ها و همین‌طور بسترهایی که بتواند با مخاطب در تعامل باشد از رویکردهای کانون است.

در این نشست فرهاد فلاح معاون فرهنگی، محمدرضا کریمی‌صارمی معاون تولید، مجتبی حاذق مدیر آفرینش‌های ادبی و هنری کانون و هنرمندانی همچون نادر موسوی‌فاطمی، کوروش پارسانژاد، فاطمه توکلی‌نیا، زهرا فرمانی، وحید شیخیان، فریبا کیهانی، اکبر نیکان‌پور، صابر سلیمانی، ابراهیم سیسان، اسماعیل عباسی، عباس مجیدی، عبدالعظیم آذرخیل، سمیه دادرس، حمید شانس، رجحانه حسینی، کورش آریش، نسرین زندی‌روان، مجتبی قربانی، مریم چیت‌ساز، رسول مرادی، علیرضا وکیلی‌ورجوی، محسن موسوی، یونس پناهی، امیراحمد فلسفی، الهه خاتمی، جواد بختیاری و سیدمجید حسینی حضور داشتند.

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون در نهایی‌سازی سند هنرهای تجسمی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =