به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، سیده عالیه قوامی مدیرکل کانون استان، روند آمدن جشنواره به شهر میراث جهانی و در ادامه، نامگذاری یزد به عنوان پایتخت قصه ایران و انتقال دبیرخانه دایمی این جشنواره به یزد را تشریح کرد.
قوامی همچنین از استقبال بیش از ۱۳ هزار دانشآموزان از این جشنواره به صورت حضوری در استان و چند میلیون بازدید از طریق پخش زنده در پیامرسان شاد و پخش مستقیم در شبکههای مختلف سیما خبر داد.
مدیرکل کانون استان یزد با تاکید بر اینکه هیچ بنایی بهتر از قصه نیست گفت: قرآن کریم با ۲۰۸ قطعه قصه به عنوان آخرین کتاب هدایت انسانها آمده و مهمترین ابزار تربیتی ما در آموزش و پرورش می تواند قصه و قصهگویی باشد.
دبیر بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی از آسیبشناسی ۲۵ دوره برگزاری جشنواره قصهگویی و تغییر قالبهای برگزاری این جشنواره از ۴ به ۱۲ قالب و اضافه شدن بخش ویژه ایثار و مقاومت و اختصاص جایزه جهانی به این بخش و از استقبال بیش از ۳۴ هزار قصهگو از برگزاری این دوره خبر داد.
رئیس دبیرخانه ترویج و توسعه قصهگویی ایران در حوزه بینالملل نیز گفت: پس از چند سال رکود در قسمت حضور قصهگویان، امسال بیش از یکصد قصه از ۱۹ ملیت به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که در مرحله پایانی و از ۲۷ تا ۳۰ بهمن میهمان ۱۰ تا ۱۲ نفر از این قصهگویان خواهیم بود.
وی همچنین با اشاره به حضور ساره قصیر قصهگو لبنانی و داوربینالمللی در این دوره، فرصتی بینظیر برای برگزاری کارگاه قصهگویی برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد.
علی دهقان بهابادی نیز در راستای همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت برگزاری بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی به میزبانی شهر میراث جهانی قول مساعد داد.