به گزارش اداره کل روابط عمومی و اموربینالملل کانون، حامد علامتی در این بازدیدها ضمن قدردانی از تلاشهای مربیان این مراکز، در جریان عملکرد و برنامههای اجرایی برای کودکان و نوجوانان این دو شهرستان قرار گرفت.
گفتوگو با مربیان در زمینهی علاقهمندیهای اعضا، تعداد و عنوان کتابها، اعضای جدید و تمدیدی و... از جمله برنامههای مدیرعامل در بازدید از این مراکز بود.
او شامگاه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در بخشی از سخنان خود بر گسترش فعالیتهای عمومی مراکز کانون تاکید کرد و سپس ادامه داد: برنامهریزی مناسبی برای افزایش تعداد اعضا داشته باشید و به حوزهی کتاب و کتابخوانی و ایجاد زمینهی انس مخاطبان با کتاب، اهمیت بدهید.
حجتالاسلام حمید محمدی مشاور عالی مدیرعامل، محمدرضا کریمی صارمی معاون تولید کانون، لیلا بابایی، مدیرکل سرگرمیهای سازنده و بازیهای رایانهای و لیلا شویدی، مسوول تماشاخانههای سیار کانون از دو مرکز فرهنگی هنری کنارک و چابهار مدیرعامل کانون را در این سفر همراهی میکنند.
توجه به نیازهای مخاطبان در گستره جغرافیایی ایران
حجتالاسلام حمید محمدی نیز در این بازدید گفت: کار در این مناطق آب و هوایی سختیهای خاص خودش را دارد و این سختیهاست که فضیلت کار را بالا میبرد.
مشاور عالی مدیرعامل ادامه داد: کار با کودکان و نوجوانان با توجه به ویژگیهایی که دارد، کار خاصی است و اگر بتوانیم در این مسیر فرهنگ کانون را به آنان منتقل کنیم، موفق هستیم.
او در پایان در مورد فضاسازی مراکز هم گفت: فضای داخلی کانون باید به گونهای باشد که به کودک و نوجوان حس خوب بدهد و او را جذب کند و در این مورد نکاتی را بیان کرد.
معاون تولید کانون، نیز در این نشست سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: جغرافیای مخاطبان در هر جای ایران با جای دیگر متفاوت است و ما باید به نقطهای برسیم که بتوانیم با همهی این تفاوتها گسترهی مخاطبان خود را وسیعتر کنیم.
محمدرضا کریمی صارمی ادامه داد: جذب مخاطب اتفاق بزرگی است و «مدارس» ظرفیت بسیار خوبی است که کودکان و نوجوانان بیشتری را به مراکز کانون بیاوریم.
او در پایان ضمن تشکر از مربیان، خدمت به مخاطبان را اوج کار آنان دانست.
وسیم بلوچ، رییس آموزش و پرورش کنارک در این نشست درباره گسترش همکاریها با کانون سخن گفت و با ابراز خرسندی از این امر، فعالیتهای سازندهی کانون را سبب توانمندسازی کودکان و نوجوانان دانست.
محمدرضا سالاری، مدیرکل کانون استان نیز در آغاز این نشست ضمن خیرمقدم به مهمانان و معرفی همکاران، گزارشی در مورد بخشی از اقدامهای انجام شده در مراکز فرهنگی هنری کانون استان ارایه داد.
لازم به یادآوری است مرکز کنارک و چابهار کانون در استان سیستان و بلوچستان به ترتیب ۴۸۹ و ۵۵۶ عضو دارد و تاکنون ۶ هزار و ۹۱۹ جلد کتاب و در مرکز چابهار یک بیش از ۱۰هزار و ۲۵۴ کتاب به ثبت رسیده است.