به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، دهمین نشست کارگاه کرمانشاهشناسی در راستای فعالیت معرفی سرزمین، با محوریت معرفی پیشینه و قدمت تاریخی استان کرمانشاه و معرفی آثار باستانی آن در مجتمع آفرینش، نخستین مرکز تخصصی نوجوان کانون کشور، برگزار شد.
آگاهی از هویت خود و سرزمینی که در آن زیست میکنیم از اهمیت ویژهای برخوردار است و همواره برمبنای انتقال و گسترش دانش، باورها، ارزشها، نگرشها، سنتها و شیوههای زندگی معین و مشترک استوار است که با شناخت بیشتر در این زمینهها نهتنها به خودباوری منجر میشود بلکه نسل آینده نیز گامهای محکمتری با شناخت پیشنه خود و ریشههای فرهنگی، اجتماعی و... در مسیر پیش رو گامهای مستحکم و سازندهای را بر میدارند.
در نشست دهم؛ گذار از دوران صفویه به دوره افشاریه، شهر و قلعه نادری در دوره افشاری، مهاجرت و انتقال شهر از همسایگی رودخانه کُرما به مجاورت رودخانه آوشُران، بافت تاریخی شهر در دوران زندیه، ساختار فضایی کالبد شهر کهن، بازار تاریخی در دوره زندیه و برخی از ابنیه برجسته این دوره، بافت تاریخی در دوره قاجاریه و ساختار کالبدی فضایی محله فیض آباد، برزهدماغ و چنانی و عناصر برجسته آنها از جمله مباحث ارائه شده توسط محمدرضا رشیدی مدرس دوره بود.
یادآوری میشود نشستهای کارگاه کرمانشاهشناسی دوشنبههای هر هفته ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸ در مجتمع فرهنگی و هنری آفرینش شهر کرمانشاه و با همکاری موسسه فرهنگی هنری کوچهکتاب برای والدین و با حضور خانوادهها برگزار میگردد.