کد خبر: 352901
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
تقویت روحیه کار گروهی در اعضا کاشمر با طعم سمبوسه

اعضا مرکز کاشمر بعد از آشنایی با غذاهای مناطق مختلف کشور در فعالیت گروهی پخت سمبوسه شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، مهدی صادقی مسئول مرکز کاشمر در توضیح این خبر افزود: یکی از فعالیت‌های مرکز در کارگاه‌های شناخت، آشناسازی اعضا با آداب و رسوم، پوشش، غذاها و ویژگی‌های مناطق و اقوام مختلف کشور است.

در همین راستا و با هدف تقویت کار تیمی، بعد از برگزاری کارگاه معرفی ویژگی‌های جغرافیایی جنوب کشور، شرایط آب و هوایی، پوشش گیاهی و نوع تغذیه مردمان این مناطق اعضا در یک فعالیت شاد و به یاد ماندنی با کمک هم اقدام به پخت سمبوسه یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار جنوب کردند.

تقویت روحیه تیمی در اعضا کاشمر با طعم سمبوسه

تقویت روحیه تیمی در اعضا کاشمر با طعم سمبوسه

تقویت روحیه تیمی در اعضا کاشمر با طعم سمبوسه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =