کد خبر: 358243
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
نشست ادبی «همه‌­ی بچه‌های خوب» در مشهد برگزار شد

به مناسبت روز ادبیات کودک و نوجوان و در بزرگداشت چهره­‌ی نام‌آشنای این حوزه، زنده‌یاد مهدی آذریزدی، نشست ادبی «همه­‌ی بچه‌های خوب» با حضور منیره هاشمی شاعر مطرح حوزه کودک و نوجوان، اعضای فعال کارگاه‌های ادبی کانون، والدین آنان و با مشارکت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۰ مشهد، در مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۵ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، این برنامه با همکاری صمیمانه همکاران مرکز ۵ و با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، تقویت مهارت‌های نوشتاری اعضا، معرفی چهره‌های تأثیرگذار ادبیات کودک و نوجوان، نمایش ظرفیت‌های کارگاه‌های ادبی استان و همچنین ایجاد انگیزه، پویایی و افزایش تعامل خانواده‌ها با فعالیت‌های فرهنگی کانون برگزار شد.

سمیه سلامی‌راد، کارشناس مسئول آفرینش‌های ادبی استان، در حاشیه این رویداد اظهار داشت: نشست «همه‌­ی بچه‌های خوب» بخشی از سلسله‌برنامه‌های آفرینش‌های ادبی در پاسداشت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان است و امسال با تمرکز بر نکوداشت نام و جایگاه مهدی آذریزدی، تلاش شد تا ضمن تقویت پیوند اعضا با میراث ادبی کشور، فضایی برای رشد اعتماد به نفس و ارائه آثارشان در حضور خانواده‌ها و یک نویسنده برجسته فراهم شود.

سلامی‌راد با اشاره به استقبال گسترده خانواده‌ها از این نشست افزود: حضور پرشمار والدین اعضا در این برنامه، بیانگر اهمیت همراهی خانواده‌ها در مسیر رشد ادبی کودکان و نوجوانان است. این پیوند میان خانه و کانون، زمینه‌ساز پرورش نسلی فرهیخته، آگاه و خلاق خواهد بود.

در این نشست، منیره هاشمی، شاعر و نویسنده شناخته‌شده حوزه کودک و نوجوان، به‌عنوان مهمان ویژه حضور یافت و با بیانی گرم و دلنشین، تجربیات و توصیه‌هایی صمیمانه درباره مسیر نوشتن، اهمیت تمرین مداوم و حفظ خلوت خلاقانه با نوجوانان در میان گذاشت.

او با اشاره به انتشار بیش از ۵۰ عنوان کتاب، گفت: کتاب شعر «آسمان مگر تمام می‌شود» از آثار مورد علاقه‌ام است که موفق شد برگزیده شورای کتاب کودک شود. این برگزیده شدن، افتخار بزرگی برایم بود چرا که داوران این شورا بسیار دقیق و سخت‌گیرند.

هاشمی با تأکید بر اهمیت مطالعه مداوم، خطاب به نوجوانان گفت: ما زنده‌ایم چون می‌خوانیم، زنده‌ایم چون می‌نویسیم. اگر هر روز ننویسید، استعدادتان رو به خاموشی می‌رود. همیشه یک دفترچه یادداشت همراه داشته باشید؛ نوشتن از مشاهده‌های روزمره، ذخیره‌ای گرانبها برای خلق داستان‌های بزرگ است.

او همچنین درباره فضای مجازی و هوش مصنوعی گفت: زمان زیادی را در فضاهایی نمی‌گذرانم که ارتباطی با نوشتن ندارند. این فضاها ساعت‌های طلایی خلاقیت ما را می‌گیرند. تلاش کنید وابسته به آن‌ها نشوید و خلوت نوشتن‌تان را حفظ کنید.

در پایان این برنامه، منیره هاشمی با قرائت شعری در ستایش شهید فریدون عباسی، دانشمند هسته‌ای کشور، از مظلومیت شهدای علمی ایران سخن گفت و نوجوانان را به نوشتن از مفاهیم عمیق و انسانی دعوت کرد.

در بخش اثرخوانی برنامه نیز، اعضای فعال کارگاه‌های ادبی استان آثار خود را برای حاضران خواندند.
سارا غفاری، هومن هاشمی، صوفیا راسخ، مهدیه حسینی‌راد، میترا اکبری، ترنم عزتی، ریحانه غیاثی، نازنین فاطمه بیگی، تینا سادات طباطبایی و سارینا مینایی‌مقدم از جمله اعضایی بودند که آثارشان با استقبال و تشویق گرم مخاطبان روبه‌رو شد.

زاهدی از اداره اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۱۰ مشهد نیز از دیگر میهمانان حاضر در این رویداد بود و از تعامل مؤثر میان کانون و شهرداری برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و فعالیت‌های ادبی حمایت کرد.

در پایان، سلامی‌راد با تأکید بر استمرار چنین برنامه‌هایی گفت: امیدواریم با تداوم و تنوع‌بخشی به برگزاری نشست‌های ادبی در مناسبت‌های مختلف، بتوانیم ضمن شناسایی و پرورش استعدادهای نوظهور ادبی، گامی مؤثر در ارتقای کیفیت کارگاه‌های ادبی برداریم و با تقویت انگیزه، تعامل و مشارکت فعال اعضا، فضای فرهنگی مراکز کانون را به بستری پویا، الهام‌بخش و اثرگذار در رشد ادبی نسل آینده بدل کنیم.

نشست ادبی «همه‌­ی بچه‌های خوب» در مشهد برگزار شد

نشست ادبی «همه‌­ی بچه‌های خوب» در مشهد برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha