تأکید بر گسترش فعالیت‌های فرهنگی در آستانه هفته کتاب

در آستانه هفته کتاب و کتاب‌خوانی، فرماندار شهرستان نی‌ریز با حضور در مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز نی‌ریز، از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد؛ و بر لزوم حمایت از برنامه‌های فرهنگی و آموزشی کودکان تأکید داشت.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، مراد هدایت، فرماندار شهرستان نی‌ریز، در  ۱۸ آبان‌ ۱۴۰۴، به همراه جمعی از مسئولان محلی از مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان بازدید کرد.

هدف از این بازدید، آشنایی با فعالیت‌های فرهنگی، هنری و آموزشی کانون و بررسی برنامه‌های ویژه هفته کتاب و کتاب‌خوانی عنوان شد.

در جریان این بازدید، فرماندار با بخش‌های مختلف مرکز از جمله کتابخانه، کارگاه‌های هنری، کلاس‌های آموزشی و بخش نمایشگاهی آشنا شد و شاهد اجرای برنامه‌هایی چون قصه‌گویی، مسابقات کتاب‌خوانی، نمایش عروسکی و معرفی خدمات کانون بود.

آرزو حقیقی، مربی مسئول مرکز نی‌ریز، در گفت‌وگو با ما اظهار کرد: برنامه‌های کانون با هدف ایجاد تجربه‌ای لذت‌بخش و آموزنده برای کودکان طراحی شده است؛ تا مطالعه به بخشی از زندگی روزمره آن‌ها تبدیل شود. قصه‌گویی علاوه بر سرگرمی، به پرورش تخیل، تمرکز و رشد هیجانی کودکان کمک می‌کند.

وی افزود: مسابقات کتاب‌خوانی و فعالیت‌های گروهی همچون نمایش عروسکی، روحیه همکاری، اعتمادبه‌نفس و مسئولیت‌پذیری را در میان کودکان تقویت می‌کند؛ و یادگیری را در فضایی شاد و خلاقانه شکل می‌دهد.

حقیقی در پایان گفت: هدف ما این است که کودکان از طریق بازی و تجربه‌های گروهی، مهارت‌های اجتماعی و روان‌شناختی را به‌صورت عملی بیاموزند و عشق به مطالعه در وجودشان نهادینه شود.

این بازدید با ارائه پیشنهادهایی برای گسترش همکاری میان نهادهای فرهنگی و قدردانی از مربیان کانون به پایان رسید.    

تأکید بر گسترش فعالیت‌های فرهنگی در آستانه هفته کتاب

تأکید بر گسترش فعالیت‌های فرهنگی در آستانه هفته کتاب

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha