به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، محمد باقرآدوسی این جمله را طی نشستی در جمع مربیان، اعضا، کارشناسان کانون استان بیان کرد و در عین حال افزود: وظیفه ما در کانون، پرورش فکر است و این پرورش فکر، فرایندی است که شاید سالهای متمادی طول بکشد.
معاون فرهنگی کانون با تأکید بر اجرای فعالیتها با محوریت کتاب گفت: اجرای فعالیتهای گروهی و برنامهریزی متناسب با گروه سنی به پایدارسازی اعضا منجرمیشود، چرا که اعضا استعدادها و تواناییهای ذاتی خود در برنامههایی که به صورت گروهی برگزار میشود بهتر نشان میدهند.
آدوسی در همین حال خاطر نشان کرد: نوجوانان به فعالیتهایی مانند نجوم، انیمیشن و نمایشعروسکی علاقه فراوانی دارند که با استفاده از همین فعالیتها میتوان آنها را وادار به تفکر کرد، تفکری که خلاقیت محصول آن باشد.
وی در ادامه گفت: با پرورش خِرد پیامبر درونی کودکان زنده میشود و خلاقیتهای امروز آنان در آینده با فکرهای قوی میتواند ایجاد شغل کند، بنابراین هر اندازه فکر کودکان پرورش یابد به ایجاد جامعهی پویا کمک کردیم.
معاون فرهنگی کانون در پایان سخنانش با اشاره به اینکه استان خراسان جنوبی استان نوپایی است گفت: برنامهریزی کیفی و عمیق در کنار نگاه مدیریتی و کارشناسی مدیر استان و توانمندی مربیان از خصوصیات مثبت استان خراسان جنوبی به شمار میرود.
عبدالرضا صمدی مدیر کل کانون خراسان جنوبی نیز در آغاز این نشست ضمن تشکر از حضور معاون فرهنگی کانون در شهرستان بشرویه گفت: توصیههای معاونت فرهنگی ما را به شیوههای تأثیرگذار فرهنگی هنری نزدیک میکند و نگاه برنامهریزی استان نیز تاکنون به گونهای بوده است که به گسترش فعالیتها، پویایی و تحرک مراکز کمک کند.
مدیر کل کانون فراهم نمودن زمینه تبادل تجربیات بین مربیان، توجه به اجرای برنامههای کیفی با محتوای غنی، ارزیابی، نظارت مستمرو تقویت منابع مالی را از جمله مواردی دانست که همواره مورد تأکید در سطح مراکز فرهنگی هنری استان بوده است.
صمدی در ادامه توضیح داد: بر اساس ارزیابی که در پایان سال 91 از مجموعه فعالیتهای مراکز فرهنگی هنری کانون داشتیم، رشد منطقی و معقول 10 تا 15 درصدی شاخصها توجه مستمر به فعالیتها را نشان میدهد که در این میان بالاترین رصد رشد به افزایش امانت کتاب و فعالیتهای مذهبی اختصاص داشت.
صمدی در ادامه سخنانش به اجرای طرحهای ویژه کتابخوانی در استان خراسانجنوبی اشاره کرد و گفت: به منظور گسترش فرهنگ مطالعه و پرورش خلاقیت در زمینه کتابخوانی طرح ارسال کارنامه دانایی برای والدینِ کتابخوانترین اعضا از طریق پست و طرح کتابخوانی فصل در سالهای اخیر برگزار میشود.
وی برگزاری پنج جشنواره استانی کتیبههای سفالی و نقوش اسلامی، چهرههای ماندگارشهر من، نقاشی کودک مسلمان در جامعه مسلمان،عکس کودک، عروسکهای خلاقمحلی را در سطح مراکز از جمله تجربههای موفقی عنوان کرد که در راستای ارتقای شغلی و تعامل با دستگاههایی اجرایی در مراکز فرهنگی هنری بشرویه، فردوس، سربیشه، نهبندان و قاین به اجرا در آمده است.
مدیر کل کانون اضافه کرد: برگزاری جشنواره استانی باغهای آسمانی نگاه ویژهای به چهار کتاب آسمانی قرآن، نهج البلاغه، نهجالفصاحه و صحیفه سجادیه دارد که سال گذشته برای اولین بار توسط مرکز فرهنگی هنری شماره 2 بیرجند برگزار شد و مورد استقبال اعضا قرار گرفت.
بخشی از این نشست به پرسش و پاسخ مربیان و اعضا اختصاص یافت و معاون فرهنگی کانون به سوالات اعضا پاسخ گفت.
توجه به فعالیتهای ادبی نوجوانان به ویژه در بخش شعر یکی از خواستههای اعضای مرکز فرهنگی هنری بشرویه بود که معاون فرهنگی کانون به شیوهنامه انجمن ادبی اشاره کرد و گفت: تشکیل انجمن ادبی و برگزاری نشستهای دو پنجره با موضوع اختصاصی شعر میتواند پاسخگوی این نیاز کودکان و نوجوانان باشد.
محمد باقر آدوسی 11 اردیبهشت 92 طی سفر یکروزه به استان خراسان جنوبی، در مراسم آغاز به کار کتابخانه سیار روستایی و افتتاح دومین جشنواره استانی کتیبههای سفالی و نقوش اسلامی بشرویه حضور یافت که دیدار با فرمانداربشرویه و بازدید از مرکز فرهنگی هنری بشرویه از دیگر برنامههای این سفر بود.