به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، حسین ربانی معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این آیین گفت: یکی از مهمترین جایگاههای اداری کانون دبیرخانهی شورای نظارت بر اسباببازی است.
وی افزود: کانون نهادی است که به شکل مستقیم در تمامی حوزههای فرهنگی برای کودکان و نوجوانان تولیدات دارد و لازم است ظرفیت نظارتی و نظام توزیع مناسب داشته باشد.
ربانی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته در حوزه نظارت فرهنگی شاهد فعالیت ویژهای نبودهایم، یادآور شد: تمام ملتها ورود پیامهای بد و نابهجا به فرهنگشان را خط قرمز خود میدانند و حیطهی فرهنگی برایشان اهمیت زیادی دارد.
معاون تولید کانون در ادامه اظهار داشت: ظرفیتهای زیادی در حوزهی شورای نظارت بر اسباببازی وجود دارد که نظارت مناسب بر مبادی واردات و واردکنندگان، حمایتهای صنفی از طراحان و تولیدکنندگان داخلی، برپایی نشستهای تخصصی با نمایندگان سازمانهای فعال این حوزه و دستاندرکاران صنعت اسباببازی از آن جمله است.
ربانی با اشاره به تجربه و سابقه فعالیت ملکی در حوزه فرهنگی برای کودکان و نوجوانان ابراز داشت: انتظار داریم ارتباطهای فراسازمانی در این بخش گسترش یابد و ظرفیتهای مغفول این حوزه شناسایی و پویا شود همچنین نشستهای فصلی برای بهرهگیری از ظرفیت سازمانهایی که در این حوزه مسوولیت دارند برپا و نظارت بر گمرکها پررنگتر و در مجموع تمام این فرآیندها از مسیر درست پیگیری شود.
وی همچنین خواستار طراحی و تدوین نرمافزاری برای گردآوری و ثبت اطلاعات جامع و کامل در بخشهای نظارت گمرکی، واردکنندگان اسباببازی، تولیدکنندگان، توزیعکنندگان، فروشگاهها و تمامی دستاندرکاران این حوزه شد.
وی در پایان با بیان اینکه باید تلاش کنیم با تسلط کامل بر قوانین این حوزه جایگاه این بخش را ارتقا دهیم تا در تصمیمگیریهای کلان کشور رای شورای نظارت بر اسباببازی موثر باشد، خاطرنشان کرد: نگاه سلبی به این حوزه نداریم و به دنبال اقدامهای سلبی نیستیم اما با تقویت بخش تولید داخل، نظام توزیع و ارتباط فعال با تولیدکنندگان داخلی میتوان در آینده شاهد اتفاقهای بهتری برای صنعت اسباببازی بود.
محسن حموله سرپرست سابق دبیرخانهی شورای نظارت بر اسباببازی نیز در این نشست در سخنان کوتاهی گفت: شورای نظارت بر اسباببازی یک از دبیرخانههای مهم و حساس کشور است که اعضای شورای سیاستگذاری آن نمایندگانی از وزارتخانههای مهم و تاثیرگذار حوزه فرهنگ و آموزش کشور هستند.
وی با اشاره به زمان دو سال و اندی که مسوولیت این دبیرخانه را عهدهدار بوده است، افزود: تلاش کردیم در این مدت گامهایی را برداریم و توانستیم اسباببازی را به عنوان یک کالای فرهنگی به مسوولان کلان کشور معرفی و مباحث این حوزه را در کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کنیم.
ویدا ملکی رییس جدید دبیرخانهی شورای نظارت بر اسباببازی نیز ضمن قدردانی از اعتماد مدیرعامل و معاون تولید کانون خواستار حمایت و همراهی بیشتر تمامی مسوولان کانون برای پیشبرد اهداف این دبیرخانه شد.
آیین معرفی رییس جدید دبیرخانهی شورای نظارت بر اسباببازی روز ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ همزمان با نشست شورای مدیران معاونت تولید کانون در دفتر این معاونت برگزار شد.