به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این مراسم شاد و مفرح که با استقبال گسترده و پرشور کودکان، نوجوانان و خانوادهها در کرمانشاه روبرو شد از ساعت ۱۸ از سه راه مسکن آغاز شد و ساعت ۲۰ در طاق بستان بهپایان رسید.
در این مراسم حرکت کاروان عروسکهای غولپیکر، نخی، اسفنجی، تنپوش و... به سمت در ورودی طاق بستان ادامه پیدا کرد و کودکان وارد این محوطه تاریخی شدند.
بر همین اساس، در داخل محوطه تاریخی طاق بستان هم برنامههای شاد و مفرحی برگزار شد و کودکان و نوجوانان در ایستگاه نقاشی متری شرکت کردند.
در این مراسم تعدادی از اعضای برگزیده مسابقههای بینالمللی نقاشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه به کشیدن نقاشی متری پرداختند.
برنامه دیگر این روز پرواز بالنهای آرزو بود که بچهها، بهترین آرزوهایشان را بر روی کاغذ نوشتند و به این بالنهای آرزو بستند و به آسمان فرستادند.
برنامهها در طاق بستان با اجرای وحید خسروی، همکار هنرمند کانون و سروش پیمبری، از مجریان صدا و سیمای مرکز کرمانشاه ادامه پیدا کرد و مرضیه برومند کارگردان شهیر سینمای کودک نیز در جمع حاضران در این آیین از حضور در این برنامه و در بین مردم کرمانشاه اظهار خوشحالی کرد و با یادآوری خاطرههای خود از ساخت برنامههای عروسکی افزود: تمام زمانهایی که برای بچهها کار کردم، برایم خاطرههای خوش به جا گذاشتند. اما خاطرهای که هر روز در ذهن من نقش میبندد، این است که شما پدرها، مادرها، پدربزرگها و مادربزرگها را میبینم که میگویید دوران بچگی شما در پای کارهای من گذشته است. و این، برای من بسیار جذاب است.
کارگردان سریال نمایش عروسکی «مدرسه موشها» همچنین گفت: اتفاق جذاب اینکه امروز و در این برنامه؛ نسلهای سوم و چهارم هم حضور دارند و در کنارشان هستیم. امیدوارم خدا به همه کسانی که کار کودک میکنند، بهویژه آنها که کارهای عروسکی میکنند، توان و سلامتی بدهد، که همچنان در خدمت بچهها باشند.
در ادامه این برنامه عروسکها در داخل محوطه طاق بستان به شادپیمایی پرداختند.
پخش آهنگهای شاد کودکانه، اجرای سرود، از دیگر برنامههای این روز بود.
به گفته مهناز فتاحی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه این برنامه با هدف ایجاد شور و نشاط در میان کودکان و نوجوانان کرمانشاهی برگزار شد.
دومین جشنواره ملی پویانمایی و نمایشهای عروسکی تلویزیونی ایران از روز ۱۸ تیر آغاز شده است و تا ۲۰ تیر ادامه دارد.
بر اساس این خبر، یکهزار و ۵۳۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده که پس از تفکیک از سوی ۳۴ عضو هیأت انتخاب و ۳۱ داور، در پایان ۳۵۵ اثر به بخش جشنواره راه یافته است.
این جشنواره در شش بخش اصلی پویانمایی شامل مجموعه و سریال پویانمایی، فیلم کوتاه، بلند و نیمه بلند، موشنگرافیک و جلوههای بصری و عروسکی برگزار میشود.
گفتنی است این جشنواره همچنین در شش بخش موضوعی شامل شعار سال، مقاومت و دفاع مقدس، سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی، تهاجم سیاسی و فرهنگی و دستآوردهای اجتماعی و مقابله با آسیبهای اجتماعی برگزار میشود.