به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در این آیین که محل برگزاری آن مرکز آموزشی کانون زبان در شهرک غرب تهران بود، رییس کانون زبان، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری و نماینده سازمان سنجش و آموزش کشور حضور داشتند.
راهاندازی آزمون تافل گامی بزرگ برای پاسخگویی به نیاز مخاطبان
رییس کانون زبان ایران، در این آیین، برگزاری آزمون تافل را گامی بزرگ در جهت پاسخگویی به نیاز مخاطبان کانون زبان دانست.
مصطفی مومنی روز ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ همزمان با آغاز جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر، به خدمات آزمون این مجموعه اشاره و عنوان کرد: به لطف خدا حلقه آزمونهای کانون زبان ایران در حال کاملتر شدن است؛ پیش از این آزمونهای and DALF DELF را در بخش فرانسه، DELE را در بخش اسپانیایی و همچنین برخی از آزمونهای کمبریج را در کانون زبان برگزار کردهایم و در حال حاضر شاهد راهاندازی آزمون بینالمللی تافل در این مجموعه بزرگ آموزشی هستیم.
وی ادامه داد: چندی پیش نیز دپارتمان زبان ایتالیایی در کانون زبان راهاندازی شد و امیدواریم به زودی آزمون چلی(CELI) هم به جمع آزمونهای این مجموعه اضافه شود. در حال حاضر زبانهای فرانسه، آلمانی، اسپانیایی، عربی، روسی و ایتالیایی شانه به شانه زبان انگلیسی در حال تدریس است.
او همچنین راهاندازی دپارتمان ترکی را از برنامههای در دست راهاندازی در کانون زبان عنوان کرد که قرار است در سال ۹۹ محقق شود.
مومنی در بارهی محتوای کتابهای آموزشی کانون زبان خاطر نشان کرد: بازنگری و بهروزرسانی محتوای آموزشی در حال تدریس در این مجموعه به عنوان یکی از مهمترین دغدغههای مدرسان و کارکنان و همچنین مخاطبان کانون زبان به همت معاونت پژوهشی در حال شکلگیری است.
رییس کانون زبان ایران ضمن قدردانی از همهی افرادی که برای راهاندازی مرکز برگزاری آزمون تافل تلاش کردهاند عنوان کرد: درحال حاضر در ایران تنها سه مرکز برگزارکننده این آزمون هستند و متقاضیان عزیز میتوانند کانون زبان را بهعنوان یکی از پیشرفتهترین و حرفهایترین مراکز در برگزاری این آزمون در سایت موسسه ETS انتخاب کنند.
زبانآموزی در کشور یک فرصت است
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این آیین با اشاره به اهمیت زبانآموزی در کشور عنوان کرد: در ایران به عنوان کشوری که واجد یک تمدن عمیق فرهنگی است، زبان و زبان آموزی بیش از آن که یک تهدید بهشمار آید یک فرصت است.
فاضل نظری، ادامه داد: نگاهِ بعضی اشخاص به آموزش زبان به مثابه یک تهدید است، در حالی که باید به زبان به عنوان ابزاری نگریسته شود که به واسطه آن، کودکان و نوجوانان میتوانند داشتههای خود را به جهان معرفی و به عنوان یک کشور دارای تمدنی بزرگ با جهانیان تعامل کنند.
وی تاکید کرد: تمرکز کانون زبان ایران بر همۀ زبانهاست و تنها بر یک زبان خاص معطوف نشده است، اما از آنجایی که تقاضای عموم مردم نسبت به زبان انگلیسی بیشتر است، طبیعی است پاسخگویی کانون زبان نیز به متقاضیان فراگیری این زبان و زبانآموزان آن بیشتر خواهد بود.
مدیر عامل کانون پرورش فکری به توسعهای که در حوزه آموزش زبانهای غیرانگلیسی در کانون زبان ایران اتفاق افتاده است اشاره کرد و افزود: در این مجموعه زبانهای دیگر نیز پابهپای زبان انگلیسی و نزدیک به این زبان از حیث توسعه زبانآموزی در حال شکلگیری و رشد هستند. هر زبانی که انسان فرا میگیرد دری به سمت افقهای تازه به روی او میگشاید و افرادی که زبانهای بیشتری میدانند به افقهای بیشتری چشم گشودهاند.
وی در بیان اهمیت زبان فارسی عنوان کرد: زبان مادری ما و زبان مرتبط با فرهنگ ما، زبان فارسی است. در واقع فارسی، زبان اول جهان تشییع و زبان دوم جهان اسلام است. نظام فکری و باورهای ما در این نظام طراحی شده و در این شالوده شکل گرفته است، اگر ما در توسعه زبانها با توجه به مکتب و معیار فرهنگی اسلامی خود کوشا باشیم نه تنها ضرر نکردهایم بلکه در آینده منافع فراوانی را نیز به دست خواهیم آورد.
نظری در بخش پایانی سخنانش ضمن قدردانی از همه دست اندرکاران راهاندازی این آزمون، خاطر نشان کرد: اقدامهای خوب و شایستهای در کانون زبان ایران در حال تحقق است که نوید آیندهای بهتر را میدهد تا با اشتیاق و انگیزه به سمت آینده حرکت کنیم.