به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ گردهمایی مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر استان یزد با هدف همگرایی و همسو شدن در مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ یزد برگزار شد.
در ابتدا سیده عالیه قوامی مدیرکل کانون استان یزد ضمن خوشآمدگویی به همکاران به مباحثی همچون شرکت گسترده مربیان و اعضا در بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی، آغاز سال تحصیلی، هفته ملی کودک و استفاده از حلقههای میانی و تمام وقت شدن مربیان پاره وقت پرداخت و گریزی هم به کسب دستگاه برتر در گروه فرهنگی، علمی و آموزشی جشنواره شهید رجایی در سال جاری زد و این را مرهون تلاش همه همکاران دانست.
محمدرضا آخوندی معاون فرهنگی استان یزد با بیان اینکه کانونیاران بازوهای اجرایی ما و نوجوانان خواهان مسئولیت هستند؛ از مربیان خواست به اقبال مستمر و فعال مراکز به پویشهایی همچون کتابال، یک کتاب میهمان ما و حضور فراگیر، فعال و توانمند در بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی با شعار "راز قصهها ساز زندگیست" بپردازند.
آخوندی هفته ملی کودک را بزمایش کانون دانست و از کودکان به عنوان سرمایههای ملی یاد کرد و ثبت نام رایگان کودکان و نوجوانان، کاشت نهال به یاد بزرگان علم و ادب و فرهنگ، برپایی نمایشگاه آثار اعضا، برپایی نشستهای علمی ترویجی، پررنگ شدن فعالیت کتابخانههای سیار و برپایی نشستهایی به منظور دیدار با اعضای موفق قدیم کانون را برای هفته ملی کودک پیشنهاد کرد.
معاون فرهنگی کانون استان یزد مهمترین چالش جامعه امروز را عدم گفتگو و عجز در مفاهمه و درک مشترک دانست و اذعان کرد: راهحل این مسئله را در توجه به فعالیتهای کلام محور مانند قصهگویی، بحث آزاد، نمایش و نقد و بررسی فیلم و ... دانست.
وی از دیدگاه جامعه پردازان جامعه را به سه قسمت توده مردم، نخبگان و حاکمان تقسیم کرد و گفت: ما برای اینکه بر دو گروه توده مردم و حاکمان اثر بگذاریم باید نخبگان را جذب کنیم و به کار بگیریم.
آخوندی همچنین تغییر مسیر کانون از تصدیگری به سمت تولیگری را برای مربیان تبیین و تشریح کرد.
تاکید بر جدی گرفتن شورای کانون خانواده و شورای نوجوان و استفاده از ظرفیت والدین در کانون از دیگر موارد مورد اشاره ایشان بود.
در ادامه این گردهمایی نازیتا برزگر کارشناس آموزش و پژوهش کانون استان: در مورد اقدام پژوهشی و جستارنویسی صحبت کرد و از فاطمه قانع و نغمه شکرانه که در این زمینه فعال بودند تشکر کرد.
شرکت کنندگان در این گردهمایی به احترام حادثه دیدههای معدن طبس یک دقیقه سکوت کردند.
در قسمت دوم این گردهمایی شیوهنامه بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی توسط مهدی آرایی مسئول دبیرخانه دائمی ترویج و توسعه قصهگویی ایران تشریح و تبیین شد.
پایان بخش این گردهمایی تقدیر از مژده تواناراد به پاس یک دهه همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد در زمینه رباتیک و قدردانی از سکینه قیصری کارشناس فرهنگی برای بیش از سی سال خدمت صادقانه در کانون استان بود.