نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه

نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه، با حضور نماینده و کارشناس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و مسئولان کانون استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه، با حضور کارشناس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و مسئولان کانون استان برگزار شد.

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون استان، ضمن اشاره به پیشینه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان کرمانشاه و ارائه گزارش کاملی از روند کار و نحوه عملکرد کانون استان به‌خصوص در سال‌های اخیر؛ همچنین تبیین برنامه‌های پیش رو، بیان داشت: خوشبختانه در سال‌های اخیر اتفاقات اثرگذاری در کانون پرورش فکری استان کرمانشاه افتاده و ما بر اساس سند راهبردی مدون شده از سوی ستاد استان، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته مشخص نمودیم که به چه سمت و سویی باید حرکت کنیم و در واقع مسیر را مشخص نمودیم و این سند راهبردی را به‌عنوان راهنمایی برای فعالیت‌های اجرایی در استان به‌کار بستیم که با توجه به تجارب پیشین ما در سال گذشته نتایج بسیار مطلوبی نیز حاصل شد.

نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه

وی افزود: ما سعی داریم با توجه به سیاست‌ها و اولویت‌های کانون به نقاط مطلوب دست‌ یابیم. نوجوان‌محوری نیز از مواردی بود که به آن نگاه ویژه داشتیم که به یاری خداوند در این زمینه هم کارهای خوبی صورت گرفت و اتفاقات مهمی رقم خورد که از جمله آنها تشکیل کارگروه مشورتی نوجوانان مدیرکل استان، طرح تحول رسانه‌ای مراکز کانون با شبکه نوجوانان و ساماندهی فعالیت‌های رسانه‌ای مراکز و برنامه‌های بسیاری از این دست از مواردی هستند که با حضور نوجوانان صورت دادیم تا مقوله نوجوان‌محوری را به شکل پر رنگ‌تری اجرایی کنیم.

زنجانی با اشاره به برنامه‌های اجراشده توسط کانون استان، تصریح کرد: ما در حال حرکت به سمت ‌سویی هستیم که کانون در حوزه تربیت غیررسمی تولی‌گری کند. برپایی مقوله فابک آن هم در سطح کشوری با همکاری مجمع عالی حکمت اسلامی در کانون استان، اتصال به حلقه‌های میانی که شاخص‌ها و مجموعه‌های مردمی مبتنی بر تفاهم‌نامه‌ای با مراکز کانون همکاری می‌کنند، برگزاری شورای فراغتی و تربیتی با همکاری شورای اجتماعی استانداری که در آن رصدی از وضعیت مجموعه‌هایی که در حوزه کودک و نوجوان در استان فعالیت دارند، انجام می‌پذیرد و در آن سه اولویت نوجوان‌محوری، هویت و ترویج کتابخوانی مورد توجه قرار داده شده است.

نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه

وی با اشاره به سند راهبردی کانون کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سند دومی که تدوین نمودیم بازه زمانی ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ در نظر گرفته شده که بر اساس آن پیش خواهیم رفت و در آن کارها و اقداماتی که باید انجام پذیرد، لحاظ گردیده تا با نگاه به آن بدانیم چه میزان مبتنی بر برنامه پیش رفته‌ایم و در چه مرتبه‌ای قرار داریم و به یاری خداوند و همت مجموعه کانون استان تاکنون حدود ۲۰درصد از کار را جلو رفته‌ایم. با توجه به نگاه ستاد کشور به این سند، نظرات ارائه شده بر این مبنا هستند که می‌تواند در سراسر کشور به ‌عنوان الگو باشد، ما نیز اهتمام داریم داریم که همه برنامه‌های پیشبینی شده در آن تحقق پیدا کند و با حضور در مراکز به تبیین شاخص‌ها و نحوه عملکرد در این خصوص پرداخته‌ایم تا با این سند به‌عنوان پشتوانه تعریف شده، در یک مسیر واحد و مشخص که برنامه‌ریزی لازم روی آن صورت گرفته، حرکت کنیم.

مدیرکل کانون استان با نگاهی بر دیگر برنامه‌های اجرا شده در استان، همچون ۲۰روز ۲۰ اقدام، نخستین‌های کانون کرمانشاه در سطح استان و کشور، انتخاب کانون کرمانشاه به ‌عنوان دبیرخانه کانون‌یاران کشور و...  تاکید نمود: خدا را شاکریم که که در هر حوزه‌ای که کانون پرورش فکری استان ورود پیدا کرده، درخشان بوده و توانسته آن جایگاه ویژه را داشته باشد و به نوعی عملکرد ما با فاصله جلو هست و به‌عنوان مجموعه‌ای که الگو هست و الگوسازی می‌کند، محصول زحمات و پیگیری همکارانی است که گنجینه کانون هستند. با توجه به مسیر طی شده، شاخص‌های ارزیابی در حد اختیارات، امکانات و بودجه استان محقق می‌شود تا بتوانیم برای کودکان و نوجوانان اتفاقات خوبی را رقم بزنیم و در آینده نیز آثار تربیتی این فعالیت‌ها را ببینیم.

نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه

در ادامه منیژه‌السادات حسینی معاون فرهنگی و الهه رزازیان کارشناس ارزیابی عملکر کانون استان به نکات مورد نیاز از جمله شاخص‌های لازم در مراکز، مطالبات مناسب‌سازی و چرخه بهره‌وری، نشست‌های شورای فرهنگی، سامانه سیب و بازتاب برنامه‌های سال ۱۴۰۳ در آن، جشنواره استانی قصه‌گویی، توجه به بودجه و وضعیت موجود و آسیب‌شناسی وضع موجود برای رشد بیشتر؛ همچنین دیگر فعالیت‌های شاخص کانون استان اشاره داشتند و به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداختند.

سپس لیلا نامداری نماینده و کارشناس توسعه و مدیریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه،  با نگاهی بر عملکرد کانون استان عنوان کرد: امتیازات کسب شده از سوی کانون کرمانشاه گواه بر اقدامات خوب و ارزنده‌ای است که انجام پذیرفته، همچنین دوره‌های آموزشی برای کارکنان در زمینه بهره‌وری جهت اقداماتی که باید انجام بگیرد، برگزار شود. برای ارزیابی و عملکرد دستگاه‌های اجرایی نیز بر اساس تصویب‌نامه هیئات وزیران و توجه به شاخص‌های درج شده در آن پیش خواهیم رفت.

نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه

در پایان نیز بازدیدی از مجتمع شماره ۱ شهر کرمانشاه و ارائه‌ توضیحاتی در خصوص نحوه عملکرد مراکز کانون، جهت آشنایی بیشتر نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه با همراهی کارشناس ارزیابی و عملکرد کانون استان در جهت اشراف بر فضای کانون و نحوه اجرای فعالیت‌های آن، صورت پذیرفت و نکات لازم و مورد توجه ارائه گردید.

نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی در کانون کرمانشاه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =