به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، امیر مشهدیعباس مدرس این دورهی آموزشی با اشاره به اینکه نمایش خلاق بخشی از لحظات زندگی است گفت: کودک به واسطهی اجرای نمایش، بخشی از زندگی را که اتفاق افتاده و یا هنوز رخ نداده است، تجربه خواهد کرد.
این نویسنده و کارگردان تئاتر، با بیان این که مربی میتواند نوع نگاه اعضا را نسبت به محیط اطراف تغییر دهد تصریح کرد: در فعالیت نمایش خلاق نقشپذیری، مسئولیتپذیری، تقویت مهارتهای بدنی و بیانی، تقویت قدرت تجسم خلاق و کسب مهارتهای اجتماعی ایجاد میشود.
وی این نوع نگاه را عاملی برای هنرمند شدن میداند و میگوید: متاسفانه برخی از افراد در درون خود عمیق نمیشوند بنابراین نمیتوانند درک درستی از نوع نگاه داشته باشند.
مشهدی عباس نمایش خلاق را یک تکنیک دانست و افزود: مربی باید توجه داشته باشد که بازیهای خلاق با نمایش خلاق متفاوت است چرا که با اجرای فعالیت نمایش خلاق یک دغدغه را از دوش مخاطب خود حذف خواهید کرد.
وی در ادامه تاکید کرد: نیازها و دغدغههای کودکان زیر 6 سال و بالاتر از آن متفاوت است، بنابراین مربی باید با شناخت دغدغههای مخاطب خود و با هدف تخلیهی انرژی گروه هدف، فعالیت نمایش خلاق را در مرکز به اجرا درآورد.
از جمله مهمترین سرفصلهای این دورهی آموزشی مفهوم و اهداف نمایش خلاق، کاربرد آموزشی و پرورشی نمایش خلاق، شیوههای اجرای نمایش خلاق و مراحل انجام آن و نقد و ارزیابی نمایش خلاق است.
گفتنی است این دورهی آموزشی از تاریخ 16 تا 18 آبان در مرکز فرهنگیهنری بجنورد در حال برگزاری است.
دورهی آموزشی «نمایش خلاق» ویژهی مربیان فرهنگی کانون استان خراسانشمالی به مدت سه روز در حال برگزاری است.